Hur kan jag klara av att vara singel under semestern?

som singel under semestern kan röra upp lite deprimerande känslor. Det kan orsaka en person att känna sig ledsen och kanske vill hoppa över den munterhet helt och hållet. Oavsett om du är för närvarande singel och arbetar med ett brott eller har varit lös ett tag, finns det sätt att klara av att vara singel under helgen.

Istället för att fokusera på det faktum att du är enda under semestrar, koncentrera sig på alla de bra saker i ditt liv. Semestern är en särskilt viktig tid att vara tacksam för vad du har istället för vad du inte. Överväg att skapa en lista över alla positiva människor i ditt liv och vad du tycker om dig själv. Skriva ned allt kan hjälpa till att sätta saker i perspektiv.

Även om du kanske har lust att krypa ner själv, överväga att gå ut och volontärarbete någonstans som kan använda hjälp. Det finns många organisationer att välja mellan inklusive djurstall eller platser som levererar mat till behövande familjer. Inte bara kommer något gott att ske för andra, men det kan hjälpa dig att inse att även om du är ensamstående under loven, det finns många bra saker i ditt liv att uppskatta.

Ett annat sätt att klara av att vara singel under semestern är att få fördjupad i en rolig aktivitet. Överväg att baka flera partier av cookies och att leverera dem till familj och vänner. Verksamheten kan hjälpa till att hålla din hjärna av att vara singel och dina nära och kära kommer sannolikt att uppskatta en tankeväckande gåva av nybakade kakor.

Att se par göra aktiviteter tillsammans kan vara lite deprimerande när du är enda under helgen. Ge dig själv en stund för att få dessa känslor, sedan försöker låta dem gå. Omedelbart försöker starta tänker på glada minnen i samband med semester, om det har att göra med din familj, vänner eller ens ett husdjur. Säg till dig själv att bara för att det för närvarande inte är en signifikant annan i ditt liv, betyder det inte att du inte ska kunna verkligen njuta av semestern.

Även om du kan vara utan en betydande andra för semester, betyder det inte att din värld måste få ett slut och munterhet måste passera dig av. Ta hjälp av din familj och vänner för att säkerställa att det finns gott om semester teman aktiviteter att göra tillsammans. De helgdagar ska vara underbart, så göra allt möjligt för att säkerställa att du är glad och positiv istället för dystra och negativa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.