Hur kan jag hitta prisvärda sjukförsäkring?

När som ger tid, är över 40 miljoner amerikaner som lever utan sjukförsäkring. En skrämmande tanke, speciellt om man betänker att obetalda medicinska räkningar är antalet en orsak till konkurs arkivering. Om du tillhör denna grupp, inte förtvivlan. Det är möjligt att hitta billiga sjukförsäkring om du tar dig tid att sålla igenom många alternativ.

När det gäller sjukförsäkring, prisvärda betyder inte billigt. En frisk person under 40 bör räkna med att betala minst $ 160 amerikanska dollar (USD) i månaden och detta antal medför egenavgifter på $ 35 USD eller mer per besök och en årlig självrisk på $ 1200 USD. En familj sjukförsäkring plan börjar runt $ 400 USD per månad. Ger tillgång till dina patientjournaler är en del av processen, och många sjukförsäkring planer omfattar inte redan existerande villkor.

Börja med att ta reda på om du uppfyller kraven för Medicaid. Många som skulle kunna få Medicaid vet inte att de faller för det. Nästa steg är att undersöka organisationer som yrkesgrupper, alumniföreningar och medlemskap grupper. Vissa grupper blir medlemmar sina egna planer sjukförsäkring, så var inte rabatt denna möjlighet.

Om det är uteslutet, är Internet det bästa stället för att jaga din egen sjukförsäkring, eftersom de flesta företag gör att du kan få en omedelbar offert bara genom att svara på några grundläggande frågor. Om det är fortfarande utom räckhåll, överväga alternativ. Till exempel kommer grundläggande sjukförsäkring stora kostnader såsom sjukhus, men inte rutinmässigt läkare tentor. Eller så kan du få sjukförsäkring som täcker alla dina kostnader efter att ha nått en lägsta självrisk, men tänk på att den avdragsgilla kan vara så hög som $ 5000 USD.

Ett annat alternativ är att få kortsiktiga sjukförsäkring. Företag som Fortis Insurance ger överkomliga täckning som utesluter större medicinska eller redan existerande förhållanden och som du kan välja ett kort kontrakt. Detta är en bra idé om du tror att du kommer Sysselsättningsutvecklingen har täckning i den närmaste framtiden eller om du behöver någon form av sjukförsäkring just nu men har inte råd att betala för full täckning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.