Hur kan jag förbereda mig mitt barn att besöka tandreglering?

Ditt barns första besök i ortodontist kan inträffa tidigt, i åldrarna två och tre, eller vänta tills tonåren. Även den amerikanska Association of ortodontister rekommenderar alla barn besöka ortodontist av sju års ålder kan din familj tandläkaren rekommendera en tandreglering besök baseras på valfritt antal faktorer och när som helst. Vanligtvis när ett barn besöker ortodontist är det att undersöka eventuella problem med den normala tillväxten och utvecklingen av tänder, käkar och tandkött. I vissa fall kan tandreglering ingripande vara nödvändigt att korrigera felställningar som kan påverka tal eller presentera en medicinsk fråga, men oftast handlar tandreglering kosmetiska frågor.

Även om det är naturligt att vilja att ditt barn ska ha ett vackert leende bör fokus för tandvård och tandreglering vård alltid vara på friska tänder och tandkött, inte på framträdanden. Om ditt barn är att se en ortodontist för första gången på grund av trängsel eller sneda tänder, inte lägga mycket vikt vid hans eller hennes närvaro. Räta ut sneda tänder som uppstår i överbefolkade eller andra frågor tar tid, och vissa korrigerande åtgärder kan inte tas till dess att barnet når en viss ålder. Därför är ditt barn kommer att få leva med sina tänder eftersom de är en tid och behöver inte läggas anledning att känna sig självmedveten.

Om ditt barn är som en ortodontist av en tandläkare, be din tandläkare att förklara för ditt barn vad ortodontist kommer att leta efter och hur de kommer gå vidare. Som välmenande som föräldrar har när de ger förklaringar till sina barn, ibland höra dem från en objektiv part hjälper barnet att nå en snabbare förståelse. Efter att förklara för barnet vad ortodontist är, vad de kontrollera, och varför ditt barn kanske behöver en specialist bör ditt barn känner sig trygga om besöket. Om ditt barn är gamla nog att ställa andra frågor som hänför sig till besök, besvara dem så gott du kan och se till att lugna ditt barn, även om han eller hon är äldre, att du kommer att vara där och att vi tillsammans du be ortodontist alla frågor barnet vill.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.