Vilka olika typer av vattenreningssystem?

Vattenrening system har blivit en nödvändighet i många delar av världen på grund av föroreningar och andra föroreningar i dricksvattentäkter. En vatten-filter tar bort orenheter från vattnet. Olika typer av vattenfilter göra detta på olika sätt.

Distillers är en typ av vattenrening system. De fungerar genom att hetta upp vattnet fram förvandlas till en ånga. När ångan kyls i ett annat område av filtret, kondenserar tillbaka till vatten. Detta är en av de bästa sätten att bli mycket rent vatten. Vissa människor, däremot, anser att destillerat vatten smakar "platt", som syre har till stor del bort av destillering processen. Destillering kan inte ta bort kemikalier som har samma kokpunkt som vatten, som t. ex. ammoniak. De är en mycket långsam typ av filter, ofta bara möjlighet att rent runt tre liter vatten en timme.

Vattenrening system kan också verka genom omvänd osmos. Detta är en av de mest använda metoderna för vattenrening. Vattnet skickas via två olika vätskor, åtskilda av en genomsläpplig film som bara tillåter vatten att passera genom på en molekylär nivå. Vattnet avslutar sedan passerar genom systemet, och lämnar alla föroreningar efter sig. Eftersom syre också färdas genom filtret är vattnet inte flat'tasting. Men detta system också långsamt, och kräver yrkesverksamma att byta filter regelbundet.

Hela huset vattenrening system är ett annat alternativ. Dessa system använder en patron för att filtrera vattnet och arbeta mycket snabbare än andra filtrering modeller. Denna typ av filter brukar också innehåller en avhärdare. De fastna på inkommande vattenledningar, och tillhandahålla rent vatten till hela huset.

Vissa vattenreningssystem kan användas på särskilda kranar, som under-kranen filter. Detta vatten filter är ansluten till vatten rören eftersom de går in i blandaren. Vattnet renas innan det når kranen. Det är lätt att både installera och byta filter på denna typ av system.

Andra populära typer av vattenreningssystem inkluderar kran vatten filter. Dessa filter skruvas rakt in i en köksblandare, och rent vatten som kommer ut. De flesta kan slås av och på, och en del även möjliggöra för olika typer av spray, som ånga eller dusch. Patroner är ganska billiga och lätta att byta. En liknande typ av vattenfilter är en kanna eller tillbringare som filtrerar vatten, och sedan lagrar den tills den behövs. I de flesta av dessa är vatten strömmade in genom toppen av filtret. Det fungerar sedan ut nedåt, filtreras bort, tills de lämnas ut i behållaren.

Vattenrening system finns tillgängliga för att passa nästan någon budget. De kan användas för att filtrera vattnet för ett helt hem, eller bara för en enda kopp vatten. Vattenfilter finns även tillgängliga för vattenflaskor, gör att människor kan njuta av rent vatten oavsett var de går. Vattenfilter bort många av de farliga föroreningar i vatten, att ge människor med rent och friskt vatten för både dricksvatten och matlagning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.