Vilka olika typer av peeling Sugar Scrub?

Exfolierande Sugar Scrub kan öste ur en burk, eller användas som en bodyscrub bar. Med antingen typ, det finns många dofter, örter och blommor att välja mellan. Även känd som hud polska, bodyscrub tänkt att bokstavligen skura bort orenheter och ge mjukare hud.

Det finns vissa områden på kroppen som, beroende på årstid och hudtyp kan behöva extra exfoliering. Vissa människor gillar att använda peeling Sugar Scrub på sina knän och armbågar. De skrubba kan användas i stället för rakning lotion också. Vid behov kan sockret skrubba användas på en daglig basis.

Socker kan användas som en fuktighetskräm eftersom det innehåller fuktbevarande. Fuktbevarande är molekyler som kan absorbera fukt från luften. Detta molekylära sammansättning gör att socker till återfuktar huden utan att täppa till porerna på samma gång.

När det gäller att välja ut en doft för en exfolierande socker scrub, det finns ett obegränsat antal alternativ att välja mellan. Doftämnen som citron, apelsin, mandarin, eller kalk finns. Även om vissa dofter kan lukta gott nog att faktiskt prov, peeling body scrub aldrig bör sväljas, eftersom de vanligtvis innehåller ytterligare oätliga oljor och konserveringsmedel.

blommor eller örter ofta läggs till exfolierande Sugar Scrub för att förbättra sin övergripande estetiska egenskaper. Yarrow, till exempel är en kinesisk ört som hjälper till att lugna muskler. De som vill lindra stress kan välja lavendel blommor.

Även exfolierande socker scrub kan köpas på spa eller skönhet butiker leverans, en typ som kan öste också kan göras. Allt man behöver är granulerad vitt, brunt, eller rörsocker, och återfuktande olja. Fragrance olja, örter, eller blommor är frivilliga. Om en inte väljer att lägga dem är det belopp som baseras på preferens, men lukten normalt inte bör överväldigande.

Placera socker i en liten skål och tillsätt mjukgörande oljan gradvis tills sockret blir som liknar samstämmigheten i snöslask. Idéer för återfuktande olja innehåller aprikoskärnolja, jojobaolja, eller safflorolja. Mineralolja normalt inte bör väljas eftersom den har en tendens att täppa till porer.

Det ifyllda exfolierande socker skrubba sedan bör placeras i en plast eller glas som kan förseglas ordentligt. Oavsett om buskar är köpt eller hemgjord, den mjukgörande olja ibland kan skilja sig från sockret i mellan användningsområden. Som ett resultat, det oftast är viktigt att röra om skrubba rätt innan det används.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.