Vilka är fördelarna med att använda Baking Soda Tandkräm?

Användning bakpulver tandkräm regelbundet ger en rad fördelar för tänderna. Bakpulver är en naturlig ingrediens som har förmågan att rengöra och bleka tänderna och används ofta av människor som vill spara pengar och har friska tänder på samma gång. Bakpulver eller natriumbikarbonat, är ett naturligt mineralvatten som lätt löser sig i vatten. Detta ämne finns i många levande varelser och hjälper till att kontrollera pH-balans.

Det är en naturlig rengöra och neutraliserar ett ämne som orsakar fläckar eller lukt. Genom åren har den använts av människor att baka, tillverka en mängd olika produkter, och rena hemmet. Eftersom detta ämne är naturligt, kommer det inte skada människor, djur eller deras omgivning. Av dessa skäl är det många som väljer att använda bakpulver tandkräm som främsta metod för att ta hand om tänderna.

Bakpulver tandkräm tränger sprickorna i tänderna, men är mindre slipmedel än andra typer av tandkrämer. När en tandkräm är milt, är det mjukare på tandemaljen. Andra rengöringsmedel som t ex tandkrämer som innehåller kvarts mer slipmedel och kan bära ner tänderna.

Även bakpulver är uppdelat i små partiklar för att djupt tränga igenom tänderna sprickor, kan kiseldioxid inte bryta ner i så små bitar. En kvarts rengöringsmedel har en svårare tid nå mat i sprickor och ta bort envisa fläckar. Bakpulver tandkräm neutraliserar syror i munnen och hjälper till att fräscha andan. Denna typ av tandkräm bleker tänderna också, eftersom bakpulver är känd för sin förmåga att ge tänder en renare, fläck-fri utseende.

En person kan ha rena, friska tänder genom att borsta med bakpulver tandkräm och tandtråd dagligen. Tandborstning och tandtråd är två viktiga uppgifter som kan kontrollera plack byggs upp på tänderna. Plack är en klibbig hinna av bakterier på tandemaljen. Denna bakterier består av små matrester och andra organiska ämnen.

Bakterierna i plack orsakar syror och bildar på tänderna, så småningom leder till karies. När en person har plack på tänderna, hon kan utveckla sjukdomar i tandköttet. Som en följd av detta kan allvarliga infektioner slita bort vävnader runt tänderna och allvarligt skada ben.

Troget borstar efter varje måltid med en tandkräm som bakpulver tandkräm och tandtråd tänderna regelbundet kommer att undanröja plack och hindra sjukdomar i tandköttet från förstöra friska tänder. När du borstar bort plack från ytan av tänderna och tandköttet, tar bort korrekt tandtråd plack från mellan tänderna. Köpa en bra munvatten kan hjälpa friska andetag och bekämpa bakterier plack också.

Att ta hand om tänderna hemma är inte det enda sättet att bekämpa karies. De flesta människor bör besöka tandläkare minst två gånger om året så att han kan bevara hälsan hos en persons tänder genom att erbjuda professionella tänder rengöring och hälsokontroller. Diabetiker, rökare, de med svaga immunförsvar, patienter med pågående tandköttsproblem, och människor som ofta får karies bör se en tandläkare oftare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.