Vad bör jag tänka när man köper en Emergency Kit?

Experter vill verkligen uppmana husägare att köpa en nödsituation kit för behandling av mindre olyckor i hemmet, men dessa experter kan inte ha besökt en varuhusets apotek området nyligen. Det finns dussintals olika samlingar nödsituationer kit att välja mellan, och alla av dem uppger sig vara idealisk för hemmabruk. Dessa kommersiella nödsituationer kit erbjudanden sträcker sig från förhärligad bandage lådor att utarbeta metall fall värt ett sjukhus akutmottagning. Hur ska en husägare välja en nödsituation kit lämplig för hans eller hennes särskilda behov?

En faktor som bör beaktas i en nödsituation kit är mångsidighet. Vissa kit som erbjuds i butiker innehåller mycket mer än olika plåster och några antiseptiska lösningar. Detta kan vara okej för en resa nödsituation kit i handskfacket eller i en ryggsäck, men inte tillräckligt för en omfattande hem första hjälpen låda.

Tänk på de olika typer av olyckor som kan inträffa i hemmet och att matcha den akuta kit till den hypotetiska behov. Kök brännskador kan kräva bränna krämer, flor kuddar och tejp eller förpackningar frysas. Snitt och skrapar kräver antiseptiska medel och bandage. Värk i kroppen och ömma muskler kan kräva smärtstillande medel eller värmealstrande krämer. Leta efter en nödsituation kit som innehåller den största utbud av hälso-och sjukvård objekt.

En annan faktor är storleken. Det akuta kit kan behöva bärbara tillräckligt för en första instans att ta till offret. Leta efter första hjälpen kit skapats för att användas som bagage om du tror att du behöver ta med den till olycksplatsen.

Om du räknar med de patienter som kommer till satsen, kan du investera i en väggmonterbar metall akuta kit. En lämplig plats att montera sådan utrustning kan vara i badrummet i närheten av ett handfat eller en vägg i köket ut av raden av trafiken. Om satsen innehåller mediciner eller andra farliga kemikalier, kan du montera den utom räckhåll för barn. De kan ha ett mindre kit egen fylld med bandage och andra ofarliga objekt.

En annan faktor som bör beaktas är expansion. Kan andra poster läggas till den grundläggande nödåtgärder kit vid behov? Vissa husägare kan behöva lägga till druvsockertabletter för diabetiker eller blodtrycksmätare för dem med högt blodtryck. Det finns även hem versioner av defibrillatorer och HLR andningsskydd tillgängliga. Kontrollera om tillverkarna av en nödsituation kit också göra ytterligare objekt eller påfyllning. Akut kit ingredienser som måste ersättas med jämna mellanrum, så se till att du kan köpa dessa objekt separat.

På det hela taget en bra nödsituation kit bör innehålla tillräckligt med medicin och medicinsk utrustning för att hantera vardagliga hushåll nödsituationer från brännskador på nedskärningar i oavsiktlig förgiftning. Det gör att du kan göra offret stabil nog för vårdpersonal att ta över behandlingen. Ingenting i ett hem nödsituation kit kan ta över platsen för en utbildad läkare, så allt du kan göra i vissa fall stoppa blödning eller minska smärtan tills hjälp kommer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.