Vad är några bra mediciner till Komma med när de reser?

Packning rätt resa läkemedel kan spara mycket tid och besvär på semestern, och kan även vara en livräddare i händelse droger finns inte tillgängliga lokalt. Men även när du kan använda dig av lokala marknader och apotek är det alltid mer bekvämt och ofta billigare att ta med egna mediciner.

Först på listan är receptbelagda läkemedel du behöver. Dessa kommer att innefatta tillfälliga åtgärder som migrän avlastningsflygplatser plus eventuell medicinering som kan vara en del av din dagligen. Ta med extra piller som en säkerhetsåtgärd. Din avkastning blir fördröjda oväntat. Om med flyg, bör recept gå i retur i mål bagaget tar ett annat flyg.

föra en förteckning över de mediciner du tar i din handväska eller plånbok och låta en reskamrat vet att det är där. Om en medicinsk nödsituation skulle uppstå, kan behandlande läkare eller EMTs behöver denna information för att undvika oönskade interaktioner mellan läkemedel.

Om för vana att ta vitaminer, protein pulver eller kosttillskott bör dessa också vara en del av din "resa läkemedel. "Du kommer att äta ovana mat och sova i konstiga håll, så att hålla fast vid din hälsa rutin hjälper dig att må ditt bästa.

acetylsalicylsyra eller andra relievers smärta kan vara allmänt tillgängliga, men om du behöver dem 'll uppskattar att ha dem till hands. Alka-Seltzer eller andra antacida är också goda val.

Små plast vattentäta flaskor kan köpas på alla apotek för att väcka några uns av alkohol eller väteperoxid, bra för sterilisera en nål för att ta bort en utbrytning, eller bad små nedskärningar. Olika stora plåster och en liten tub hydrokortison salva ska vara en del av första hjälpen kit. Alla dessa föremål kan kastas i en zip-lås baggie eller en liten Blixtlås ficka.

För kontakt bärare glöm inte kontakten lösningen och ett par extra kontakter. Om du har torra ögon, kanske ögondroppar snyggt också. För allergi eller astma-lider nå för en antihistamin, inhalator, eller lindring av valet att inkludera i din resa läkemedel.

Anbesol eller Orajel används för tandvärk är bra om barnet är tänder eller om du har haft de senaste tandvård som kan orsaka långvariga smärta.

Kommer det att bli timmar i solen? Om ja, bör ett läppbalsam och solskyddsmedel göra resan tillsammans med trollhassel eller en unguent som Bactine att befria bränna. Om du ska utanför i gryningen eller skymningen, myggmedel innehållande DEET hjälper dig att undvika insektsbett, och för vandring eller camping resor ormbett kit är bara ett fåtal amerikanska dollar. (Även om de inte innehåller serum det ändå ett sätt att hjälpa dra ut giftet fram till rätt behandling kan göra. ) Ivy Block bidrar till att undvika utslag Poison Ivy, men om du glömmer att tillämpa den, kommer Bactine hjälpa lindra klådan.

Om semester i värmen och framför allt om camping med ett spädbarn eller små barn, är Pedialyte en elektrolyt dryck för snabb hydrering. Desitin inte bara bidrar till att förebygga blöjeksem, men kan skydda bottnarna på mindre barn som kan bo blöt hela dagen spelar på sjöns stränder.

Ta en kryssning? Då kanske du vill kasta vissa Dramamine (sjösjuk piller) i väskan för resan läkemedel. Även om du vanligtvis inte uppleva åksjuka grov sjö kan testa dina gränser.

För dykning, vattenskidor, snö skidåkning, eller hänge sig åt någon ansträngande aktivitet överväga att BenGay, Flexall eller annan muskel relaxer för dessa ömma ben och armar.

Om allergisk mot vissa livsmedel vara säker på att personen förbereder maten är medveten om din kost behov och begränsningar. Andra kost "mediciner" kan omfatta fiber som Metamucil.

Om du är en rökare du kanske överväga att inkludera nikotintuggummin bland din resa läkemedel för många timmar tillbringas i rökfria områden som t. ex. restauranger och teatrar. Och visst, om du slutar inte lämna det bakom sig!

Allvarliga allergier mot läkemedel som penicillin bör användas på ett med-varning halsband eller armband eller finnas på sjukförsäkringskortet tillsammans med blodgrupp . Kom ihåg att ta med din läkare telefonnummer och barnläkarmottagning, om tillämpligt.

När du reser till främmande länder kan vaccination krävs eller rekommenderas. Du kan kolla med din resebyrå för preliminära uppgifter dubbelklicka sedan kontrollera med din lokala läkare för att kontrollera att du omfattas.

Även om du förmodligen inte kommer att behöva en bråkdel av den resa läkemedel nämnts här, håller på att utarbetas kommer att lämna dig fri att njuta av din semester med minsta möjliga krångel och den största mängd komfort. I slutändan för de största be din läkare att se till att du kommer ihåg allt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.