Kommer hemorrhoid Cream Hjälp utseendet på trötta ögon?

Under många år har människor svurit vid fördelarna med att använda hemorrhoid kräm för att minska svullnader eller svullnad under ögonen. Detta gäller särskilt hemorrhoid grädde som iordningställande H, men inte fallet med läkemedel kuddar för hemorrojder som de som görs av veck. Medicinska kuddar innehålla Blodstillande som trollhassel som ganska lätt kan irritera ögonen.

Många anser att hemorrhoid grädde är en stor fördel eftersom det fungerar. Egentligen finns det inga kliniska prövningar för att visa att det fungerar. Vissa människor hävdar att de ser fördelar med produkten, medan andra anser mycket liten minskning av under ögonsvullnad.

Det finns bevis dock att påstå att hemorrhoid grädde kan vara en farlig irriterande för ögonen. En del företag som tillverkar hemorrhoid grädde har bett folk att inte använda det för svullna ögon på grund av potentiellt skadliga effekter på ögon. Vidare har de flesta amerikanska hemorrhoid grädde tillverkare elimineras nyligen ingredienserna tros minska svullnader.

Det primära ingredienserna i äldre formuleringar av hemorrhoid grädde var haj olja och jäst som kallas Bio-Dyne eller levande jäst cell derivat (LYCD ). LYCD har visat att påskynda sårläkning, men Food and Drug Administration (FDA) begärt att tas bort från hemorrhoid grädde preparat. Detta har besvikna många som svär vid fördelarna med hemorrhoid grädde, eftersom nya formuleringar inte minskar svullnader och har en sammandragande som kan irritera ögonen ännu mer.

kanadensiska och europeiska hemorrhoid grädde som gjorts av företag som Förberedelser H fortfarande innehåller både LYCD och haj olja. Dessa kan beställas på nätet, men de fortfarande kan vara farligt att använda. Istället en kan prova alternativa lösningar för att hjälpa till att minska svullnader under ögonen.

Till exempel att sova på rygg på natten tenderar att leda till mindre vätska kan samlas under ögonen. Dessutom kan dricka åtta glas vatten om dagen faktiskt hjälpa kroppen skjul överflödig vätska. Äta en låg natriumdiet kan också bidra till problemet. Grönt te påsar, och kalla skivor gurka kan både friska ögon och är ännu billigare än hemorrhoid grädde.

Man bör också utvärdera orsaken till de svullna ögon. Allergiska reaktioner kan vätska ansamlas under ögonen. Med antihistaminer och allergi proofing ditt hem kan ha en positiv effekt. Där människor behålla vatten under ögonen och i fötter, händer, handleder och fotleder, kan detta innebära problem med hjärtat eller blodcirkulationen. En person med betydande vätskeretention bör uppsöka läkare för att utesluta allvarliga hälsoproblem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.