Hur kan jag sluta äta så mycket när jag tittar tv?

Mindless äta när du tittar på TV är en dålig vana som många av oss delar. Maten reklamfilmer kan övertyga oss om att vi är hungriga. Vi skulle kunna gå till köket för ett mellanmål och bara ta allt man ser i en kapplöpning för att komma tillbaka till vår show innan showen börjar igen efter reklamavbrott. Detta kan bli mer och mer av en vana och sent på kvällen snacking kan framför allt bli ett hälsoproblem som kan leda till övervikt vinna. Du kan minska mängden du äter när du tittar på TV genom att planera framåt och genom att försöka motion och hantverk under din visar.

Planering och framförhållning är det bästa sättet att kontrollera mindless småätande under den tid du tittar på TV. Du vet när ditt favoritprogram kommer att ligga på, så det är bara förbereda något i förväg som en vegetarisk tallrik. Om din kvällsmål är redo för dig, har du ingen ursäkt för att åka till stora mängder tomma kalorier. När du vill njuta av dekadent behandlar, placera din portion på en tallrik i stället för att föra in ett helt paket av ett livsmedel med dig till ditt TV-rum.

Portion kontrollen är verkligen allt när det gäller att äta bra när du tittar på TV. Genom att kontrollera dina delar i förväg och hålla sig till din plan, kommer du inte att sluka en halv låda med kex eller kakor innan du ens insett hur mycket du ätit. Om du känner dig extra hungrig, prova luft poppade popcorn eller morötter baby.

Motion medan du tittar på TV är ett utmärkt sätt att ta dig bort av livsmedel och företaget upp samtidigt. Oavsett om du arbetar ute på en motionscykel eller annan maskin eller bara göra sit-ups och benlyft, tittar på TV kan göra dina övningar roligare medan du fortfarande håller dig ur köket. Många tycker att de till och med känner sig mindre hungriga efter de utövar.

Att göra ett slöjdarbete som stickning, virkning eller korsstygn är ett annat bra sätt att hålla ditt sinne bort av mat. Du kan hitta slutföra Craft-projekt när du tittar mycket avkopplande också. Så länge du arbetar med något du gillar när du tittar, du kanske inte ens tänka på att äta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.