Hur hittar jag en utövare av Alexander Technique?

Alexander tekniken är en form av alternativ behandling som fokuserar på att förstå din kropps naturliga rytmer stället för att flytta och i egenskap av gammal vana och vardagen. En utövare av Alexander tekniken kan hjälpa dig att minska spänningar, lindra muskelsmärtor och hantera stress.

Med så många alternativ, hur du går om att hitta rätt utövaren av Alexander tekniken? Det finns faktiskt några riktlinjer som kan hjälpa skilja allvarliga experter från dem som inte är beredda att dela sina kunskaper. Här är några förslag:

Om du känner någon som har besökt en utövare av Alexander tekniken, be om en referens. Hur var deras erfarenhet? Är de nöjda? Ett första hand rekommendation kan inte slå. Om du inte vet någon som har provat tekniken, be din läkare. Fler och fler läkare tar nu emot av alternativa behandlingar, och många skulle gärna hänvisa er till en utövare av Alexander tekniken de känner och litar på. Ditt försäkringsbolag är ett annat alternativ. Även om inte alla försäkringsbolag täcker alternativ medicin, några får och i så fall skulle de kunna ge dig namn och adress på en utövare av Alexander tekniken i ditt område.

Om detta misslyckas, fråga på den lokala hälsokostaffär eller ört butik. Du kan också kontrollera det fria publikationer som vanligtvis finns på ekologiska marknader. De flesta av dem lista lokala utövare i området och kan vara en stor resurs.

Din nästa alternativ för att hitta en utövare av Alexander tekniken är Internet. Webbkataloger är en stor resurs, som är de webbplatser som yrkessammanslutningar. Helt enkelt göra en sökning på "registrerade utövare av Alexander tekniken" och du kommer med flera databaser notering experter inom ditt område.

När du har hittat flera sökande, hur du väljer rätt en? Först be om referenser. En certifierad utövare av Alexander teknik bör ha genomgått en treårig utbildning. Medan andra studien alternativ, se till att utövaren du har tagit mer än en helg kurs, och att han eller hon är kunnig om teknik och förfaranden.

Kontrollera sedan att den medicinskt förstår dina behov och reagerar positivt på din oro. Alexander tekniken kräver att du slappna av för att förstå kroppens naturliga rytm, om inte du kan lita på specialist, får sammanträde fungerar inte alls för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.