Vilka tjänster finns tillgängliga på ett Kiropraktik Wellness Center?

tjänster på en kiropraktisk friskvårdscenter kan variera kraftigt. Några sådana centrum fokusera på att ge kiropraktisk behandling, medan andra kan erbjuda ett utbud av hälso-alternativ, bland annat saker som kost klasser, grupp meditation sessioner och psykologisk vård. I vissa fall kan mitten bestå av en grupp av alternativ läkare som har beslutat att öva tillsammans i ett kooperativ som ger fullständig vård för patienter, med en stark plattform på kiropraktisk behandling.

Som ett minimum kommer en kiropraktik wellness center erbjuder kiropraktik tjänster inklusive diagnostik och behandling av kiropraktik problem, tillsammans med rutinmässiga justeringar och följa upp vården. Centret kan också erbjuda tjänster som är nära relaterade till kiropraktisk behandling, såsom massage teknik som är utformade för att förbereda en patient för kiropraktor, eller karossen som är avsedd att hålla kroppen inställd mellan kiropraktik besök.

kiropraktik hälsocenter kan också erbjuda komplement tjänster såsom klasser som ger information om yoga, stretching, och ta hand om muskuloskeletala systemet, tillsammans med privata konsultationer i ämnen som kost. Kiropraktik wellness center kan också erbjuda specialiserad vård till gravida kvinnor och barn, som kräver vissa unika kiropraktik tjänster som inte får finnas i en normal rutin. Vissa erbjuder även hand om arbetsskador, som kan vara mer komplex än mer rutinmässig vård av en kiropraktor.

Centers kan även ansluta patienter med andra medicinska behandlingar, som akupunktur, tillsammans med att erbjuda allmän hälsa och friskvård klasser . Vissa kiropraktik wellness center sponsor föreläsningsserie featuring människor i andra hand hälso-rörelsen och pedagoger hälsa som har information som centrets arrangörer kan känna är bra eller relevant för patienterna. Några har lånebibliotek och andra resurser som används för att sprida information och främja patientutbildning. En kiropraktik wellness center också kan erbjuda mobil och nu vård, såsom kiropraktik behandling på kontoret för företag som vill erbjuda sådana tjänster till sina anställda.

I vissa fall har en kiropraktisk wellnesscenter program som är skräddarsydda för att arbetsplatsen wellness, som erbjuder utbildning, rådgivning och behandling till anställda som får sådana tjänster via sina bolag. På samma sätt kan kiropraktik wellness center arbetar också med institutioner och skolor för att tillhandahålla tjänster. Andra har ett patientunderlag som främst består av privata patienter, och de kan erbjuda alternativ såsom fakturering till försäkringsbolag, planer betalning, och andra betalningsalternativ som är avsedda att säkerställa att alla som vill tillgång kiropraktisk vård kan få det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.