Vilka olika typer av tryckbärande Hem Blood bildskärmar?

Det finns två grundläggande typer av påtryckningar hem blod monitorer, manuell och digital. Samtidigt arbetar båda på ungefär samma sätt kommer utslaget för en digital version sannolikt lättare för vissa människor att avgöra om man jämför med en manuell version. Annars finns det ingen större skillnad mellan hemmet blodtrycksmätare eftersom de alla erbjuder samma grundläggande funktion och gör det mycket på samma sätt.

Innan vi in hur de olika typerna av påtryckningar hem blod bildskärmar är olika, första är det viktigt att förstå hur de är samma. I de flesta fall en manschetten placeras runt en persons överarm. Att manschetten kontrakt, vilket ledde till att behandlingen på mätaren, en annan viktig komponent för att blodtrycket enheten. Vissa kan även komma med ett stetoskop för att lyssna på ljudet blodet gör. Men för de flesta, kommer detta att göra mycket liten skillnad som låter ta en utbildad öra att skilja vad som egentligen pågår i de flesta fall.

Hem blodtrycksmätare av handboken sorten är mycket lik den traditionella monitorer sett på en läkarmottagning. Dessa enheter fungerar i stort sett på samma sätt. Utan ett stetoskop, är de värdelösa. Det finns vissa ljud en sjuksköterska eller läkare ser att höra att bestämma vad blodtrycket. Utan att höra dessa ljud, är det omöjligt att säga. Därför, de som inte har någon förståelse för vad de lyssnar på har en nackdel när det gäller att köpa denna typ av påtryckningar hem blod monitorer.

Snarare övervakar den vanligaste typen av hem blodtryck i bruk idag är de som använder högre teknologi och hjälpa till att ta expertisen av övervakning blodtrycket hemma. Detta beror på att digitala övervaka åtgärder hjärtfrekvens och blodflöde av sig själv. Dessa hem blodtrycksmätare också blåsa upp och tömma på egen hand lägga till den samlade värde, speciellt för dem som inte vill bli störd av dessa aspekter.

Det är möjligt att spendera $ 100 US dollar (USD) eller mer för ett digitalt hem blodtrycksmätare av hög kvalitet och noggrannhet. Däremot kan en manuell en kosta så mycket som 75 procent mindre, vilket gör det ett idealiskt val för vissa. Oavsett vilken typ som väljs, men det inte bra om den aldrig används. Därför att hitta en som är lätt och användarvänlig är ofta en mycket hög prioritet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.