Vilka är de unika utmaningarna för rehabilitering patienter?

Rehabilitering är en process som har som mål att återställa något som var förlorat. Förlusten kan ha uppstått på grund av sjukdom, en olycka, eller missbruk av någon typ av ämne som alkohol eller droger. Oavsett vilken typ av rehab, patienter som genomgår denna process för att återställa ansiktet ofta utmaningar som är svåra för andra att förstå. Lyckligtvis de utmaningar som rehabilitering patienter, medan svårt att uthärda, kan ofta hjälpa dem att komma ur den processen starkare i både kropp och själ.

En av de första utmaningarna som rehabilitering patienter ansikte hantera sina egna känslor av självtvivel. Olycksoffer fortfarande ofta trauman från den händelse som ledde till deras nuvarande tillstånd av fysiskt arbetsoförmåga och har mycket svårt att tänka sig att få tillbaka sina liv överhuvudtaget är möjligt. På samma sätt, bör patienter som ska genomgå narkotikarehabilitering kan ha en massa problem att föreställa sig ett liv utan beroende av de kemikalier som håller dem i bojor beroende. Störta fram trots dessa själv tvivel är ofta det första steget på vägen till en framgångsrik återhämtning.

Tillsammans med tvivla på sig själva, det finns ofta åtminstone några andra människor runt om rehabilitering patienter som tror att de aldrig kommer att övervinna hindren för dem. Detta gäller särskilt när patienten går igenom Rehab att anpassa sig till ett liv utan ett öga, ett ben eller en arm. Även när nära och kära försöker dölja sina tvivel, de plockas ofta upp av patienten och kan utfodra sina tvivel om förmågan att anpassa sig till sina nya förhållanden och gå tillbaka till verksamheten att leva.

Den långsamma process som är vanlig i emotionell och läkare rehabilitering kan ofta vara irriterande för rehabilitering patienter. Detta gäller särskilt när det finns någon bakslag i rehab behandling som tycks visa att patienten blir allt värre snarare än bättre. Medan mitt uppe i ett bakslag är det svårt att komma ihåg att det inte är ovanligt för patienter att ta några steg framåt bara att gå tillbaka ett steg eller två emellanåt. Under dessa perioder när utvecklingen går långsamt eller obefintlig, måste patienten ofta titta bort från omständigheterna i dag och fokusera mer på var han eller hon vill vara flera månader.

De flesta av de utmaningar rehabilitering patienter är alla centrerad kring frågan om förtroende. Även patienter med en stark vilja att återhämta kan vackla från tid till annan, och undrar om insatsen någonsin kommer att bära frukt. Av detta skäl kommer de flesta rehabiliteringscenter erbjuder rådgivning tillsammans med sjukgymnastik och annan skicklighet program byggnad som syftar till att hjälpa människor att återfå sina liv. Utbildade rådgivare vid dessa rehabilitering kliniker kan hjälpa patienterna att hantera depression och känsla av apati som ofta tar tag när behandlingen inte producerar omedelbara resultat. Genom att hjälpa patienten att fortsätta arbeta mot återhämtning, rådgivare spela en viktig roll i att hjälpa människor i rehab fram ur program med de verktyg de behöver för att bygga upp sina liv och börja njuta av livet igen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.