Vad finns olika typer av lyft Ryggstöd för stolar?

Tillkopplingsbara ryggstöd produkter är avsedda att fästas på baksidan av en stol för att ge extra komfort och stöd. Det finns tre huvudkategorier av lyft ryggstöd: justerbar, uppblåsbara och regionkod. Alla dessa utmätningsbara ryggstöd produkter har unika fördelar.

Individuellt anpassningsbar design är en bra utmätningsbara ryggstöd alternativet, eftersom det har en tunn profil som inte tar upp en hel del sittplatser utrymme. Dessa utmätningsbara tillbaka stöder också har en knopp som gör det möjligt att anpassa graden av krökning för att passa användarens komfort zon. Denna mångfald av lyft ryggstöd är lätt och extremt bärbar. Det är också mycket lätt att rengöra med ljus tvål och vatten, även om det inte bör placeras direkt i en tvättmaskin för vård.

Precis som namnet antyder, ligger uppblåsbara ländryggen blåsa upp till praktiskt taget alla lumbal form, som gör denna kategori av lyft ryggstöd ett ytterst attraktivt alternativ för de flesta användare. Den uppblåsbara ländryggen vila är också kompakt och har flera program, till exempel för rullstol stöd, kontorsstolar och bilsäten. Detta utmätningsbara ryggstöd är också rengöras med ljus tvål och vatten och bör lufttorkat för bästa resultat.

regionkod utmätningsbara ryggstöd design är särskilt lockande för många användare. Den första zonen på denna design är den övre rygg och axlar. Denna särskilda zonindelning säkerställer påfrestningar och stress hålls utanför detta område. Den andra zonen är en kanal som ligger i mitten av pad, vilket eliminerar ryggraden tryck. Det tredje området är en anatomisk design som stödjer ländryggen av ryggen, medan den fjärde är en profilerad botten som tar bort trycket från svanskota och höfter. Den femte och sista zonen på detta utmätningsbara ryggstöd är insvept sidor som ger vertikala justeringen. Detta regionkod utformad är lätt och portabel, och även lätt kunna rengöras med en lätt tvål och vatten blandning och luft torkad för bästa resultat.

De flesta av dessa kategorier av lyft ryggstöd kan köpas på kontoret leverans butiker, som erbjuder den nytta den ger konsumenterna möjlighet att testa dem först. Det är också möjligt att köpa en löstagbar tillbaka online stöd för produktutveckling, som erbjuder bekvämligheten med shopping från bekvämligheten i ett hem. Den enda nackdelen med denna metod är oförmågan att prova varje modell först, vilket gör det svårt att avgöra vilken som är den bästa designen för en persons unika kroppsform och behov. Oavsett om det är köpt, en löstagbar ryggstöd produkten i allmänhet kostar någonstans från 30 till 300 dollar (USD), beroende på de alternativ som den innehåller.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.