Vad är några olika typer av hälsosamma mellanmål för barn?

Barn är nästan alltid hungrig. Eftersom de är ständigt i rörelse, bränna de kalorierna från måltider på bara ett par timmar. Med nyttiga snacks till hands för att erbjuda dem kan hålla dem från att nå för chips och läsk när de behöver en snabb matbit.

Det finns hundratals hälsosamma mellanmål alternativ för barn. De bästa snacks är de som är lätta att tillreda, och ätbart på språng. Några idéer som inte kräver någon förberedelse är yoghurt koppar eller rör, lådor russin, snacks frukt och granola bar. Äppelmos kopparna är ett annat bra mellanmål. Dessa nyttiga snacks är ganska billiga och bra för barn med en bit av en söt tand. Många av dessa alternativ har låg fetthalt eller låg socker sorter också.

De flesta hälsosamma mellanmål är lätta att göra. En klassisk idé är myror på en stock. Detta görs genom att sprida jordnötssmör på selleri, då bevattning på russin. Mjukost kan också användas. Jordnötssmör och smörgåsar banan är full av viktiga näringsämnen och smak bra. Skivad grönsaker, till exempel morötter, broccoli, blomkål och selleri, serveras med låg fetthalt dip är en annan frisk idé. Färska frukter, antingen skivad eller helhet är ett utsökt mellanmål idé.

Hemgjord mellanmål är bra för speciella behandlar de dagar då det är mer fritid. För dem som älskar att baka, det finns några nyttiga snacks som är lätta att göra, och mycket populära bland barn. En är mjuka pretzels. En annan idé är muffins, som zucchini, morot eller pumpa, med havremjöl blandas in i smeten. För icke-bagare, blanda upp lite juice och göra popsicles. Smoothies är också lätta att göra, och är bra för varma sommardagar.

Snack tallrik, fylld med lite av varje, är bra för när barnen har vänner över. Ställ bara in fatet ut, och låt barnen hjälpa sig själva till sina egna nyttiga snacks, med något för alla. En idé för att skivtallriken kex och ost, eventuellt serveras med en liten pepperoni. Graham crackers toppad med jordnötssmör skulle också gå på tallrik. Detta är ett annat bra ställe för den skivade frukter och grönsaker också.

Snack blandar är hälsosamma mellanmål perfekt för barn som är ovilliga att ge upp småätande på chips. Trail mix är ett utmärkt alternativ. Blanda torr spannmål med nötter, pretzels, och kex ost. Lite choklad chips, mini-marshmallows, russin och också gå bra. Servera dem i portionsförpackningar, bra för på språng. Popcorn, dök i en popcornmaskinen, är ett hälsosamt alternativ till säcken popcorn. Även om det är lätt att säsong popcornen med affären mixar, det är välsmakande vanligt också.

Det är viktigt att ha nyttiga snacks finns tillgängliga för barn som inte alltid består av tomma kalorier. Undervisa barn fördelarna med att göra smarta äta val när de är unga kan leda till en livstid av hälsosamma matvanor. Snacks är ett enkelt sätt att avrunda näringsbehov för dagen.

nyttiga snacks bör hållas i ett område som är lätt för barn att komma med ohälsosamma val hålls inom svårtillgängliga områden. Detta uppmuntrar barn att nå för hälsosamma alternativ först. Genom att uppmuntra hälsosamma småätande, kan föräldrarna ge sina barn de näringsämnen och know-how som krävs för en sund livsstil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.