Vad är ett spa intag Form, och varför är jag ombedd att fylla ut en?

Ett formulär spa intaget är ett kort frågeformulär som många spa be sina kunder att fylla i innan du får spa-behandlingar. Förutom att tillhandahålla information om tjänsten till kunden, har intag utgör också ett utrymme för kunderna att registrera medicinska tillstånd eller problem, se till att spa-personal ge bästa möjliga service. Eftersom spa intag former innehåller konfidentiella uppgifter, förvaras de vanligtvis säkra filer och tillgång till dessa former finns bara ett fåtal medlemmar av spa personal. Som kund kan du rimligen kan begära vad som händer med materialet på din spa intag formuläret.

lämna ut information om sjukdomar på ett spa intag form är oerhört viktigt, särskilt när det gäller allergier. Många spa använda ett brett sortiment av ingredienser i sina produkter, och de vill inte att deras kunder att få sjuka eller obekväm samtidigt som han får spa-behandlingar. Genom att vara medveten om din allergier kan spa-personal avge rekommendationer eller anpassa behandling därefter. Andra villkor kan förvärras av vissa spabehandlingar, och det är till hjälp för terapeuter att vara medvetna om hälsoproblem som diabetes, hjärtproblem, cirkulationsproblem, och så vidare. Graviditet är en annan sjukdom som bör lämnas ut, eftersom gravida klienter kräver särskild uppmärksamhet.

Det finns också vanligen ett avsnitt om ett spa intag form som tydligt visar vilka tjänster som tillhandahålls, och en ansvarsfriskrivning vanligtvis att spa tjänster är icke-sexuella karaktär. Detta avsnitt kan också innehålla ett avsnitt om beteenden som kommer att avsluta en session som olämpliga kommentar till en medlem av spa-personal, eller försöker att röra en massageterapeut medan han eller hon arbetar. Kunderna bör läsa det här avsnittet noggrant innan du skriver under ett formulär spa intag, som det också brukar släpper spa ansvar i händelse av skada.

Det är en bra idé att kontrollera med din läkare innan du får spa tjänster, som du kan ha underliggande problem som kan vara ett problem i en miljö som en badtunna eller bastu. Du kanske vill nämna en potentiell spa besök hos din läkare om du har ett medicinskt tillstånd, för att få hans eller hennes råd som spa-behandlingar är säkra för dig.

Spas be sina kunder att fylla i dessa formulär delvis för att skydda sig själva, och delvis för att säkerställa att deras kunder väl. Spa skydda sig genom att göra det klart att de är inte ansvariga för skador eller skador som kan orsakas av ett spa besök, speciellt om ett medicinskt problem beror på en hemlig villkor. Många massörer och spa-personal vill också vara medvetna om information om sjukdomar, tidigare operationer, och så vidare, så att de kan skräddarsy en behandling för att en kund kropp. Det är också en god idé att diskutera oro och fysiska begränsningar direkt med en massageterapeut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.