Vad kan jag förvänta mig Anställning i ett Family Practice inställning?

En inställning familj praxis vanligtvis är avsedda för behandling av en allmän population av patienter. Dessa medicinska grupper tenderar att bestå av många olika läkare, sjuksköterskor och supportpersonal som hjälper till att hålla deras organisation igång. Ibland en läkare har en familj praxis, men ett gemensamt arrangemang är för flera läkare att arbeta i samförstånd för att behandla människor i alla åldrar för allmänna medicinska problem.

De typer av läkare som kan anställas i familjen praktiken omfattar allmänläkare och läkare i osteopati. Vissa läkare kan vara certifierad i att utöva andra områden av medicinen som gynekologi, obstetrik, eller pediatrik. Detta kan ge dem en rad olika sätt att hjälpa patienter med olika medicinska behov, men någon allmänläkare eller läkare i osteopati är kvalificerad att behandla barn, utföra gynekologiska tentor och leverera bebisar, utan ombord certifiering. Det är verkligen en fråga om preferens om läkarna som utför detta som en del av familjen praxis. Vid minsta flesta metoder att behandla barn och vuxna, och remittera patienter till specialister om det behövs.

En annan värdefull familjemedlem praxis laget kan sjuksköterskor. Sjuksköterskor ser patienter, ordinera mediciner, diagnostisera villkor och utföra de flesta förfaranden. De arbetar oftast under ledning av läkare med ansvar, utan helt kan leverera bra vård till patienterna. Sjuksköterskor, medicinska assistenter och läkare assistenter kan spetsa till back office team, och sekreterare eller medicinska assistenter och sjuksköterskor kan arbeta i front office, hälsning patienter, skicka försäkringsfordringar, besök (bland många saker).

De som arbetar i en stor familj praxis kan förvänta sig en hektisk kontor med massor av patienter för att se, och en mängd olika medicinska tillstånd att behandla. Vissa metoder erbjuder natt timmar helg. När mer än en läkare, läkare assistent eller sjuksköterska läkare arbetar på bruket, system av omväxlande ledig tid och flyttar helgen är oftast etablerade. Vissa anläggningar personal också 24-timmars linjer sjuksköterska råd. Minst en läkare tenderar att vara tillgänglig hela tiden eller om-ring för att svara på frågor och direkt behandling som kan bli nödvändiga när kontoret inte är öppet. Familj praktiken anläggningar som erbjuder obstetrisk tjänster kan hålla flera läkare tillgängliga dygnet runt för att leverera spädbarn.

Människor som arbetar i miljöer familj praktiken ofta synpunkter på olika deras arbete. De kan behandla människor för vanliga sjukdomar, infektioner, brutna ben, och de arbetar med patienter för att utveckla starka förebyggande vård metoder. Många kommentar som en av de bästa sakerna är förmåga att erbjuda kontinuitet i vården, eftersom en läkare kan börja arbeta med en patient när hon är född, och finnas där när patienten väntar sitt eget barn. Med denna form av relation med en läkare kan avundsvärd. Dock kan dessa metoder också få en ganska konstant ström av nya patienter som vill gå till deras kontor för vård av många olika skäl.

I alla kan de som arbetar vid familjens rutiner förvänta en tämligen konstant variation arbete erfarenheter och kommer att samverka med många olika patienter i alla åldrar. Det är också vanligt att dessa metoder är mycket upptagen, vilket säkert kan göra arbetsdagen passerar snabbt. Läkare i familjen praxis kommer förmodligen arbetar mer än 40 timmar i veckan, några av dem kommer att arbeta en hel del mer än så. Trots dessa längre, många i arbete i dessa miljöer mycket nöjd med det arbete de gör. När det gäller ersättning, allmänläkare och läkare i osteopati tenderar att göra mindre pengar än vad specialister, men betala kan variera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.