Vilka olika typer av offentlig Records?

offentliga register är sådana uppgifter som är tillgängliga för allmänheten. Dessa register är ofta erbjuds gratis till allmänheten för granskning på den plats där de lagras. I andra fall kan de vara tillgängliga för en liten avgift. Offentliga register är ofta namn efter var de hålls, eller om de härrör från. Det finns domböcker, protokoll stat, register län och stad register. Det finns också uppgifter tillgängliga för allmänheten förs av den federala regeringen.

Teoretiskt sett i en demokrati, alla handlingar som produceras och som betalas med skattebetalarnas bekostnad bör vara en offentlig handling. Det finns fall, dock, när dessa uppgifter inte får finnas omedelbart tillgänglig. Detta händer ofta i de fall där uppgifterna i protokollet skulle äventyra den nationella säkerheten, hindra en rättegång, eller intrång på en persons rätt till privatliv. Vid något tillfälle, kan anteckningarna göras tillgängliga. De som kan kallas hävas offentliga register.

Varje enskild jurisdiktion hanterar offentliga register något annorlunda. Till exempel, i vissa stater, få en födelseattest kan kräva att göra med en stat kontor avgörande statistik eller liknande kontor. I andra fall kommer det att bli nödvändigt att behandla ett län kontor som ansvarar för sådan statistik. I vissa fall kan även till synes relaterade poster finnas i två olika platser. Ett vigselbevis kan hållas på ett län kontor. En äktenskapsskillnad om samma äktenskap ofta hålls på justitiesekreteraren vid domstolen kontor.

Därför är det viktigt för en enskild som väckt en offentlig handling för att förstå exakt vilken typ av rekord de söker. Detta kan spara timmar av sökande eller spara besväret att gå till fel plats. Eftersom varje stat och landsting kan ha ett annat system, är det bäst att ringa i förväg identifiera de typer av offentliga behövs register, och frågar var de skulle placeras.

I vissa fall, kopior av offentliga handlingar kan skickas till en enskild, även om detta beror ofta på vilken typ av offentligt register. Även fri offentliga register kommer troligen att ha kopiera och avgifter porto associerade med dem om den skickas till en individ. Enligt statliga och federala lagar, måste dessa avgifter vara rimliga och exakt speglar kostnaderna förbundna med framställningen av poster. De kan innehålla bekostnad av material och den anställdes tid som sökte efter bokföringen.

I vissa fall kan ett offentligt register sökning kan göras online. Dessa kan inbegripa offentliga kriminalregister, register egendom, och andra uppgifter domstol. Även om informationen inte kommer att vara i samma form som den fysiska skivor, den grundläggande informationen är oftast alla tillgängliga. Om inte, kan online-sökning i detalj hur tillgång till alla register.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.