Vilka är de bästa Tips för produktfotografering?

Produkt fotografering är ett område av specialisering som innebär att döda ting ser så attraktiv som möjligt. Fotografer med kunskaper på detta område arbetar ofta fotografering bilder för reklam och kataloger produkt. Men behärska de grundläggande begreppen bakom framgångsrik produkt fotografi kommer också att göra det lättare för dig att ta bra bilder när de säljer produkter på nätet via sajter som eBay. Om du upptäcker en naturlig talang för denna typ av digital fotografering kan du även möjlighet att tjäna lite extra pengar sälja dina bilder på en webbplats som specialiserat sig på Stock Photos.

För bästa resultat i produkt-fotografering, ta dina bilder i ett område med bra belysning. Om du inte kan fotografera ett objekt ute i dagsljus, försök att ta bilder nära ett öppet fönster. Förvandla din blixt avstängd för att undvika hårda skuggor eller "hot spots" som stör bilden.

De flesta punkt och skjuta digitala kameror har ett makro inställning som används för att ta närbild bilder av föremål. Tack vare denna inställning kommer att hjälpa till att du har bilder som är så tydliga och skarpa som möjligt. Vanligtvis är makro inställningen indikeras med en blomma ikonen.

Ett stativ är till stor hjälp för produkt-fotografering. Även om du fotograferar en bild av en livlös objektet, minsta rörelse av händerna kommer att skapa en suddig i bilden. Ett stativ håller kameran helt stabilt, särskilt om du använder den med kamerans inbyggda timern.

Att välja rätt bakgrund är avgörande för framgångsrik produkt fotografering. Helst vill att du ska fotografera ditt objekt framför något som är fast med minimal konsistens. Ett blad eller en gammal filt kan fungera bra som bakgrund för fotografering av mindre föremål. En tom vägg är ett bra ställe att fotografera större föremål. När det gäller färg preferenser, neutral bakgrund tenderar att vara de bästa. Kan dock en ren vit bakgrund vara störande om ditt objekt är mörkt. /

tyg omfattas block kan användas för att stötta verk för produktfotografering. Om ditt objekt är mycket stor och tung, försöka avbryta den med osynlig tråd. Denna extremt fina monofilamentgarn visas inte på bilden, men det kommer att hålla objektet från att falla över när du arbetar.

När du har tagit bilden, digitala bildredigeringsprogram kan ett användbart verktyg. Däremot behöver du inte nödvändigtvis behöver avancerade färdigheter fotoredigering för en framgångsrik produkt fotografering. Bilden beskärs kan bidra till att undanröja bakgrund distraktioner. Justera ljusstyrka och kontrast är ett enkelt sätt att göra bilden ser tydligare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.