Vad bör jag veta om Motorcykel Finansiering?

Många konsumenter kanske inte är medvetna om eventuella skillnader mellan motorcykel finansiering och lån auto. Dock existerar dessa skillnader och att känna till dem kan vara skillnaden mellan att få en bra affär och betala mycket mer för en motorcykel än du kanske normalt sett. Vare sig det är genom ett lokalt företag eller företags konglomerat, att få en hel del på motorcykel finansiering är ofta beror på det arbete man lägger ned på det.

Motorcykel lån, på sätt och vis, är desamma som billån. De som beslutar att finansiera med hjälp av värdet på motorcykeln som säkerhet kommer att hitta den processen mycket lika. Det kommer att finnas ansökningsblanketter och en godkännandeprocess.

Motorcykel finansiering med hjälp av dessa traditionella lån är inrättat på ett mycket liknande sätt för alla andra typer av lån. De omfattar en period av längd mellan 12 och 60 månader. Ju längre sikt kommer den högre räntan vara, men det kommer att sprida betalningarna över en längre tidsperiod. Detta bör bidra till lägre månatliga avbetalningar. Beroende på långivaren, kommer köparen brukar kunna välja längden på lånet, inom vissa parametrar som finansieringsbolag. Till exempel, om motorcykeln finansieringsvillkoren kräver upplåning $ 7,000 US-dollar, kan företagen inte beredda att gå 60 månader.

En av de subtila skillnaderna mellan motorcykel finansiering och en bil lån är det faktum att räntorna är ofta högre för motorcykeln. Detta beror på ett antal olika skäl, alla relaterade på något sätt till risk. Risken är upplevs vara högre på grund av att en motorcykel är en form av rekreation och ofta fungerar som en sekundär fordon. Om låntagaren faller på hårda tider är det sannolikt att ses som mer avvaras objektet och lån.

För dem med dåliga krediter, får motorcykel finansiering också. Denna typ av finansiering kommer också att innebära en högre ränta. Dessutom är vissa ställen som erbjuder motorcykel finansiering kan använda tvivelaktiga affärsmetoder, såsom kryss på ett antal andra avgifter, för att skriva lånet. Detta kan snabbt lägga upp, vilket gör motorcykeln mycket dyrare än det behöver vara.

I nästan samtliga fall är det bäst att börja söka ett lån med dem som du redan har ett förhållande till banken. Vissa banker och långivare kan inte erbjuda motorcykel finansiering men många gör. I vissa fall, om din kredit är god nog, kan det även vara möjligt att få en oprioriterad kredit med ränta liknar det du kan få genom mer traditionella medel.

Andra källor till motorcykel stöd är tillverkaren av motorcykel, andra lokala och folkbankerna, och Internet. Om du använder Internet är det bästa för att hitta recensioner på nätet av olika webbplatser som erbjuder objektiva yttrandena från bolagets verksamhet i syfte att undvika oetiska långivare. Finansiering genom tillverkaren kan också vara en bra idé, eftersom dessa tillverkare ofta har ett eget intresse av att göra köpet en finansiering en bra erfarenhet. Men de kan även utöva högt tryck försäljning taktik också, så försiktig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.