Vad är teknik, forskning och utveckling?

Teknik forskning och utveckling hänvisas till uppfinningen, design, förbättring och byggande av nya typer av produkter, utrustning och maskiner. Högutbildade forskare och ingenjörer bedriva teknisk forskning och utveckling av medicinsk utrustning, hemelektronik, industrimaskiner, generatorer, datorer och ett antal andra moderna enheter. Proffs bedriva forskning i många olika inställningar, inklusive verkstadsföretag, företag bioteknik, fabriker, universitet laboratorier och privata affärer.

En betydande del av forskning och teknisk utveckling är dedikerade till att komma med kreativa, användbara inventions. Egnineers utföra omfattande forskning kring aktuella teknik i sitt expertområde att fastställa behovet av nya produkter eller förbättringar som kan göras till befintliga. Proffs i de flesta miljöer arbeta tillsammans för att kläcka idéer, beräkna tid och pengar det tar att utveckla en ny produkt samt sannolikheten för dess framgång. Ingenjörer skriver ofta ge förslag för att få den finansiering som krävs för att påbörja uppbyggnadsfasen.

Ett team av tekniska experter arbetar vanligtvis datorstödd utarbeta program för att konstruera en utrustning, träna mätningarna och funktionella aspekter, och underkasta den simulerade tester. När designen visar löfte, ingenjörerna skaffa råmaterial, bygga en prototyp och bedriver flera experiment och provkörningar kontrollera att den fungerar ordentligt. En framgångsrik maskin genomgår en slutkontroll för att säkerställa att läkemedlet är säkert, juridiska och så effektivt som möjligt. Gruppen av ingenjörer kan sedan ansöka om patent och se till att det objekt som ska massa-tillverkas, marknadsförs och säljs till distributörer.

Miljontals timmar och enorma summor pengar anslås till forskning och teknisk utveckling i dussintals olika branscher. Några av de viktigaste och mest framstående forskningen är inriktad på nanoteknik och dess tillämpningar i datavetenskap. Expert forskare och ingenjörer tänker ständigt sätt att göra datorer, elektronik och teletjänster snabbare och effektivare. Teknik, forskning och utveckling är avgörande i utformningen av energieffektiva bilar, generatorer och kraftverk. Arbetet moderna ingenjörer påverkar också miljöskydd, sjukvård, livsmedelsvetenskap, flygteknik och offentliga avloppssystem.

Personer som vill engagera sig i forskning och teknisk utveckling kan ansöka om praktik eller biträdande positioner vid olika institutioner. Assistenterna hjälper ingenjörerna att bygga och testa prototyper, skriva rapporter, och ansöka om patent. Människor som vill bli mer delaktiga i utformningen av nya produkter är vanligtvis krävs för att erhålla kandidatexamen eller högre i mekanisk industri, biomedicinska eller datateknik. Proffs som får erfarenhet inom området och hålla dig uppdaterad på de senaste tekniska framstegen är kan beviljas möjlighet att övervaka ett team av ingenjörer och assistenter och organisera oberoende forskningsprojekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.