Vad är Strategisk Human Resource Management?

strategiska personalförvaltningen är utformad för att hjälpa företagen på bästa sätt tillgodose behoven hos de anställda samtidigt som företagets mål. Personaladministrationen behandlar alla aspekter av en verksamhet som påverkar de anställda, till exempel anställa och avskeda, lön, förmåner, utbildning och administration. Mänskliga resurser kan också ge incitament till arbete, information säkerhet förfarande, och sjuka eller dagar semester.

Strategisk hantering av mänskliga resurser är en aktiv hantering av människor. Det kräver att tänka framåt och planera olika sätt för ett företag att bättre tillgodose behoven hos sina anställda och för de anställda att bättre möta de behov av företaget. Detta kan påverka hur saker och ting görs på ett företag webbplats, förbättra allt från anställningsförfaranden och anställda utbildningsprogram för att teknik för utvärdering och disciplin.

Företag som arbetar hårt för att möta behoven hos de anställda kan skapa grogrund för ett arbete atmosfär som bidrar till produktiviteten. Personaladministrationen är det bästa sättet att uppnå detta. Att kunna planera för de behov som anställda genom att tänka framåt kan bidra till att öka antalet kvalificerade medarbetare som valde att stanna arbetar för ett företag. Förbättra graden Personalomsättning kan minska de pengar företagen spenderar på att hitta och utbilda nya medarbetare.

När du skapar en personal plan, är det viktigt att beakta de anställda kanske vill eller behöver och vad företaget kan rimligen utbudet. Ett större företag kan vanligtvis råd med utbildnings-och bidragssystemen som mindre företag inte har råd att erbjuda. Detta innebär inte att en mindre bolag inte skall ägna sig åt strategisk personaladministration. Att tillhandahålla specialiserad utbildning på plats, även om de tillhandahålls av högt uppsatta medlemmar i bolaget, och erbjuda en-mot-en bedömning och coaching kan hjälpa anställda att nå topprestanda priser.

En viktig aspekt av strategisk personalförvaltningen är anställd utveckling. Denna process börjar när ett företag är att rekrytera och intervjua potentiella anställda. Förbättrad Intervjuteknik kan hjälpa till att sålla ut de sökande som inte får en bra matchning för företaget.

Efter att ha blivit anställd på, en stark utbildnings-och mentorprogram kan hjälpa en ny medarbetare att komma igång på företagets policy och något nuvarande eller pågående projekt de kommer att arbeta på. Att hjälpa anställda att prestera sitt bästa, kan ett företag följa upp med kontinuerliga utbildningar, coachning och regelbunden utvärdering. Att investera i utvecklingen av dess anställda kan tillåta ett företag att visa sig mer konsekventa produkter.

Strategisk mänskliga resurser är avgörande för både stora och små företag. I små företag kan det vara så enkelt som ägare eller förvaltare tar lite tid varje dag för att observera, hjälpa och bedöma de anställda och ge regelbundna översyner. Större företag kan ha en hel avdelning som ansvarar för mänskliga resurser och utveckling. Genom att uppfylla behoven hos de anställda på ett sätt som även gynnar företaget, är det möjligt att förbättra kvaliteten på personalen. Med insatserna för att tillhandahålla de anställda de verktyg de behöver för att lyckas är värt investeringen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.