Hur väljer jag mellan början konsultföretag?

skillnad från den genomsnittliga lokala konsultföretaget topp konsultföretag hålla en hög profil i allmänhetens ögon, och tjänar sitt rykte genom att överskrida kundens förväntningar. Som en följd av detta kan en person eller organisation som väljer mellan två eller flera topp konsultföretag ägna mindre tid åt att oroa om kvaliteten på företagets tjänster och mer tid att undersöka vilket företag som bäst skulle passa deras specifika behov. Top konsultföretag har ett track record av framgång som bör vidtas front-och center i deras marknadsföringsmaterial, gör det lätt för potentiella kunder att avgöra om företaget passar deras behov.

Det första steget i att välja från toppen företag är att räkna upp namnen på företag som omedelbart kommer att tänka på, samt eventuella rekommendationer från vänner eller kollegor. När listan över företag att välja mellan har utarbetats finns på varje företag officiella hemsida för att bekräfta att de tillhandahåller konsulttjänster inom det område som du behöver, oavsett om det är IT-konsulting, finansiell rådgivning, eller management consulting. Leta efter fallstudier, omdömen eller en lista med kunder på plats som har haft liknande konsulttjänster behov, för att se hur företaget upp frågorna om dessa kunder. Om det är oklart från företagets hemsida om de tillhandahåller den specifika typ av samråd du letar efter, som bör anses som en röd flagga att företaget inte är specialiserad på den erforderliga arean.

Dessutom att ha en tydlig lista av kunder som anges i deras marknadsföringsmaterial, bör topp konsultföretag kunna ge bevis på mätbara resultat som de har hjälpt sina kunder att uppnå. Dessa resultat kan komma i form av vinst ökar eller utgifterna minskar de har hjälpt en viss kund uppnå, eller ett nytt konto De hjälpte en klient i landningen. Top konsultföretag bör inte ha några problem att ge presumtiva kunder exempel på hur deras samråd har hjälpt tidigare kunder lyckas i sin verksamhet strävanden.

Snarare än att e-posta de företag Efter det att kortlistan har sammanställts, ring varje företag personligen för att diskutera hört behov. Notera den totala sätt på vilket företaget får kunden förfrågningar, från receptionisten till account manager hanterar samtal. Är de artiga? Har de bra förtroende för deras förmåga att förse dig med den typ av samråd du behöver?

Ett negativt första intryck när anlitade en firma som kan hjälpa begränsa urvalsprocessen. När projektet har diskuterats och företaget har erforderliga specifikationer, bör de kunna ge en offert. Slutlig kostnad jämförelse, utöver alla de andra faktorer ovan, bör då vägas samman, för att avgöra vilket företag att gå vidare med.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.