Hur väljer jag det bästa Outsourcing säljare?

Idag, små och stora företag använder ibland outsourcing leverantörer i syfte att driva bolaget på ett sätt som är effektivare och kostnadseffektivare. Det finns ett antal funktioner som kan läggas ut framgångsrikt, inklusive löner, allmän bokföring, IT, och till och med public relations. Att hitta rätt leverantörer är viktig för att se dessa viktiga funktioner utförs på ett sätt som kommer att gynna ditt företag, snarare än att skapa fler problem än de löser.

Din första uppgift att hitta rätt outsourcing leverantörer är att ställa dig några grundläggande frågor. Först, varför lägga ut i första hand? Ofta är anledningen till att du har begränsade resurser för verksamheten, och behovet av att hålla kostnaderna så låga som möjligt. Kostnader för användning av leverantörer för några av dina behov är oftast mycket lägre än de löner och förmåner du skulle betala för att ha heltidsanställda hantera samma funktioner.

Nästa göra en lista över vad du åstadkommit behöver. Till exempel, om du vill titta på outsourcing leverantörer för att hantera din löner, definiera vad du behöver göra som en del av det projektet. Är alla dina anställda betalas ut veckovis, varannan vecka eller varje månad? Har du per timme samt tjänstemän? Vill du tjänsten för att hantera alla undanhålla och rapportering till rätt Skatteverket? Att veta vad du vill att säljaren ska göra kommer att göra det mycket enklare att identifiera potentiella leverantörer partners som kan hantera alla uppgifter utan några särskilda problem.

När du vet varför du vill lägga ut och vad du måste göra som en del av outsourcing projekt, är du redo att utvärdera särskilda leverantörer. Detta börjar ofta genom att be om offerter eller förslag för sina tjänster. Tänk på att du kan lämna in en särskild begäran om förslag, eller RFP, att varje potentiell partner. Inkludera en särskild modell för svaret. Du gör processen med att jämföra meriter och prissättning av varje potentiell leverantör mycket lättare.

Förutom att få information om priser och stöd kan du även få referenser för varje outsourcing leverantörer du anser. Även om ett program kan se väldigt bra ut på papperet, du vill vara säker på att en viss säljaren faktiskt gör vidare med dessa löften. Prata med andra som har använt säljaren och fråga om deras personal är alltid professionella, om de utföra uppgifter i tid, och hur effektivt de hanterar någon typ av nödsituation som uppstår.

Först när du har utvärderat varje outsourcing leverantörer på din lista, och valt säljaren som uppfyller dina krav bör du överväga att underteckna ett avtal. Läs alla villkor innan du skriver något. Ställ frågor om det finns en klausul eller avsnitt som du inte förstår. När du är säker att allt är i ordning, göra det engagemang och resten lätt att de uppgifter som du har tilldelat till säljaren sköts med omsorg och effektivitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.