Hur väljer jag de bästa lediga Telekonferenser?

Även om inte alla är medvetna om att det finns ljud telefonkonferenser tjänster som erbjuds utan kostnad från leverantören. Även om inte helt gratis telekonferenser, ta ut dessa program inte någon typ av avgifter line-användning eller skicka någon typ av faktura till konferensen värd eller deltagare. Använda vägtull uppringd inom tjänstesektorn, är det möjligt att hålla en telefonkonferens som helst, helt enkelt genom att underrätta dem som skall delta. Välja de bästa av dessa fri telekonferenser alternativ kräver att noga uppmärksamma tre centrala delar.

Först, du vill vara säker på den fria telekonferenser leverantören du väljer har linjekapacitet för den typ av konferenssamtal du utför. Några gratis leverantörer begränsar antalet rader som kan ingå i en viss konferens möte, medan andra matarledningar på en först till kvarn basis. Om du brukar hålla konferenser utanför topp verksamhet perioder och har inte mer än åtta till tio deltagare per samtal, det finns väldigt lite möjlighet att få ett problem med alla komma till konferensen. Människor som behöver fler linjer och använda tjänsten under kontorstid bör se till att du känner till leverantören: s line innan du ställer in ett konto.

En annan viktig synpunkt är kundsupport under en konferens. Många av de kostnadsfria tjänster endast lämna operatör stöd till en extra kostnad. Det finns några som kommer att erbjuda begränsad assistans under ett samtal, en funktion som kan komma väl till pass då och då. Ta reda på vilka, om några, är avgifter för telefonisttjänster innan du registrerar dig hos någon tjänst.

Begränsningar av konferensen länge den varar är en annan viktig faktor vid bedömningen av olika gratis telekonferenser lösningar. Vissa tjänster begränsa konferenser för att inte mer än två timmar, medan andra inte kommer att tillåta en enda session att fortsätta längre än fyra eller fem timmar. Om du håller normalt konferenser i över en timme, kommer detta inte vara en stor fråga, även om de vet hur länge ett samtal kan springa kan vara till hjälp för akuta situationer.

Du kanske också vill titta på funktioner som en efter-samtal närvarolistor eller alternativ inspelning. Efter-samtalslistan skulle inkludera telefonnummer till deltagarna, inresa och utresa gånger för varje linje, och den totala mängden minuter används för konferensen. När det gäller inspelning, finns det sannolikt en mindre avgift för denna funktion, men det finns en god chans att endast en engångsavgift fast avgift uppstår. Lyssna på inspelningar av konferensen skulle behandlas som linjer tillgång till ett konferenssamtal, med den enda utgiften någon långväga avgifter faktureras till lyssnaren genom att hans eller hennes telefonbolag.

Fri telefonkonferenser är ett utmärkt alternativ för mindre företag eller annan som har att titta utgifter noggrant. Kostnaden kan helt elimineras om ska gå har fasta långväga planer på plats som möjliggör obegränsad långväga vart som helst i landet, eller som använder en Internet-baserad telefonitjänst som inte har långväga avgifter. Även om inte lika många funktioner som avgiftsbelagda alternativ konferenssamtal är gratis telekonferenser definitivt värt att överväga om du behöver någonting mer än att dra en liten grupp människor tillsammans för en timme eller så.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.