Vilka olika typer av tjänster Skattelättnad?

Skattelättnader tjänster är särskilda program för individer eller företag som behöver hjälp att betala sina skatter statens inkomster. Det finns olika typer av tjänster skattelättnad som gäller, var och en som erbjuds till dem som uppfyller särskilda krav för den typen. Tjänsterna sträcker sig från partiell betalning, avbetalning arrangemang, oskyldig make skydd och andra.

De flesta skattelättnad tjänster är baserade på inkomst. De som ansöker om stöd måste bevisa att de inte rimligen kan betala sina skatteskulder utan att orsaka stora ekonomiska påfrestningar. Inkomst krav och begränsningar kan variera beroende på plats, familjens storlek, och det belopp som betalats ut räkningar och andra utgifter varje månad.

En typ av skattelättnader tjänst kan skattskyldiga att göra en delbetalning i stället för full skatt skuldbeloppet. Betalning sker vanligtvis i en klumpsumma och förhandlas baserad på den skattskyldiges inkomst. Regeringstjänstemän granska den finansiella informationen och avgöra hur mycket personen realistiskt kan betala. Det ändrade är det belopp som återstår att betala före ett visst datum, och påföljder vid utebliven betalning fortfarande gäller.

Andra tjänster skattelättnader låta den skattskyldige att betala sin skuld i flera månad, varje vecka eller varannan vecka delbetalningar. Beloppet får eller inte får det ursprungliga hela beloppet. Återigen är denna typ av skattelättnader vanligtvis grundar sig på inkomst.

I vissa fall kan skattelättnader tjänster förutsätter fullständigt avstående av skatteskulden. Detta är vanligtvis reserverad för dem som har förlorat sin inkomst eller som inte har någon möjlighet att betala en skälig andel av skulden. Normalt gäller det endast det innevarande beskattningsåret och följande skattebetalningen kommer att krävas som vanligt.

Makar och före detta makar av brottsligt skattebetalare ibland också rätt till vissa tjänster skattelättnader. Om det kan bevisas att personen på något sätt ansvariga för skulden, han eller hon kan befrias från det fulla beloppet. Detta är vanligt med frånskilda par som granskas gemensamt. De flesta gånger, den oklanderliga maken begått bedrägerier eller annan brottslighet utan den oskyldiga partens vetskap eller samtycke.

För att kunna utnyttja tjänster skattelättnader är det i allmänhet en god idé att anlita en skattejurist. Detta är någon som är bekant med skattelagar och-regler och kan hitta alla tänkbara möjligheter skattelättnader. En advokat ökar vanligtvis en persons chanser att vinna skattelättnader. Priser för en kvalificerad skatt advokat varierar, men betalningar ofta lägre än den betalbara skuld.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.