Vilka olika typer av displayer Trade Show?

mässa visar dra uppmärksamhet till ett företags tjänster eller produkter. Former av bildskärmar mässa varierar i storlek, stil och kostnad. Olika typer innehålla pop-up-displayer, står banderoll, ställ litteratur och bordsskiva paneler.

Pop-up-displayer skapas från tyg, vinyl eller plast och innehåller en grafisk bild eller flera bilder. De finns i bord eller golv versioner visas. Fördelar med pop-up-displayer mässa inkluderar bekvämlighet, enkel uppsättning och riva ned, och enkel transport.

Pop-ups är effektiva som fristående bildskärmar mässa för mindre utställningar eller som en del av en större utställning. Några av dessa lätta skärmar har belysning och hyllor alternativ, och de flesta innehåller en frakt /fodral. Popup-displayer i regel inte justerbar i storlek, dock. När du väljer ett pop-up display, anser hållbarhet, enkel montering och garanti.

En annan grafiska alternativ i displayer mässa är det vinyl eller tyg banner. Höj-och sänkbara banner står är tillgängliga för att visa banner och kommer i en mängd olika stilar inklusive enkel-, dubbel och trippel-sidig modeller. Banner står är lätta, bärbara och hållbara. Vissa banner står funktionen ljus att stärka bilden visas. Hängande banners finns också för en minnesvärd presentation.

Litteratur rack i allmänhet är tillverkade av plast eller aluminium, har står att hålla produkt-eller företagsnamn litteratur i fickor. En litteraturstudie rack som används för bildskärmar mässa kollapsar för enkel bärbarhet och levereras med antingen ett mål eller väska. Litteratur rack finns i en mängd olika färger, stilar och kapacitet, de flesta rack funktionen 3A57 fickor. Vissa hopfällbar tyg versioner är populära hos de som arbetar mässan visas på grund av sin enkla montering och frakt.

Bordsskiva paneler är rektangulära bitar som utgör handeln visar displayer och finns i flera storlekar och former. Bordsskiva paneler är kompakta och kan levereras till mässan plats med grafik på plats. Ofta portfölj stil fall medföljer för transport. Eftersom bildskärmar finns i en mängd olika designalternativ och färger kan du samordna bildskärmen med ett företags logotyp eller färger. Bordsskiva paneler tenderar att vara mer varaktig än pop-up-system, men är inte så enkel att montera.

Ett annat alternativ för bildskärmar mässa är en PowerPoint eller liknande presentation. Presentationen kan omfatta produkt, tjänst eller företagsuppgifter. Med hjälp av en bärbar dator kan presentationen köras kontinuerligt i din monter eller bord.

mässa visar har ofta ett bord täcka eller utlöpare, tryckt med ett företags logotyp eller använda en särskild färgschema. En fristående presentation styrelse är ett billigt alternativ som bör innehålla minst ett företags namn och logotyp, och kanske även med bilder som skildrar hur klienter kan använda din tjänst eller produkter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.