Vilka olika typer av affärsverksamhet reklam?

Business reklam är tillgänglig för att passa alla typer och storlek på företag. En bit av reklam för ett företag kan vara så enkelt som ett enda blad flygare gjort på någon dator eller så komplicerat som en 35-sidig fallstudie publiceras i ett häfte. Några av de många olika typer av företag som annonserar ingår tv, radio, print och online.

Annonsering på nätet är populärt i dag, eftersom den kan användas av såväl små som större företag. Det finns också många olika typer av online-företag som annonserar. Virtuella skyltfönster, eller e-handel, företag använder ofta banner och pop-up annonser på sin webbplats. Springa fram och bannerannonser är de färgstarka grafiken som visas på webbsidor för att fånga läsarens uppmärksamhet och introducera dem till erbjudanden och produkter. Det finns många olika stilar, former och storlekar av popup-annonser och bannerannonser, deras design håller utvecklas för att undvika program som eliminerar deras synlighet.

Betala per klick (PPC) företag som annonserar är populär bland små-och medelstora företag. Kostnaden för PPC lätt kan kontrolleras och inriktas på att få ut det mesta av varje onlineannonsering dollar spenderas. PPC annonsörer betalar endast när någon klickar på deras annons. De annonser visas på webbplatser eller sidor som bygger på nyckelord, som är intresserade av vissa produkter som används nyckel ord eller fraser för att söka efter artiklar på Internet. Av denna anledning betala per klick annons metod är även känd som sökannonsering.

potentiella kunder att klicka på PPC annonser anses kvalificerad trafik . Kvalificerad trafik innebär att människor inte bara surfa på Internet, men söker efter vissa poster. Till exempel om en PPC annons har rubriken "Spara 25% på en Hawaii semester paketet nu" en person att klicka på det är särskilt intresserade av att köpa resor fynd.

Tryckt företag som annonserar material omfattar allt från informativa broschyrer till tidningar och annonser magazine. Företag distribuera ofta broschyrer på mässor eller andra evenemang verksamhet. Tidningsannonser når oftast en lokal eller regional publik, medan tidningen annonser ofta har en nationell räckvidd. Stora företag ut ofta större annonser än små företag gör sedan skriva ut reklam prissätts av det utrymme annonsen tar upp i publikationen.

Radio-och TV-reklam görs främst av större företag, vilket kostnaden sändningstid är vanligtvis ganska hög. En gemensam tid för radio-och TV-reklam är 30 sekunder, dessa annonser kallas 30-sekunders spots. Broadcast företag som annonserar når en stor publik och är ofta mycket framgångsrik för varor som säljs i landet eller ens i hela världen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.