Vilka olika slags förskoleverksamheter Supplies?

För förskolan och förskollärare, beslutar om vilka skolmaterial att köpa kan vara så kreativ en strävan som några av de förskolebarn egna projekt. För klass lärare har en något standard utbud av varor att köpa, bland annat pennor, suddgummin och anteckningsböcker, förskola leveranser omfatta ett bredare spektrum av mer taktila material för hantverk aktiviteter. Förskola leveranser kan delas upp i två huvudkategorier: en-gång inköp som möbler, och leveranser som måste ständigt fyllas på, till exempel papper och kritor. Förskollärare kan också vända på shopping skola leverera enligt deras lektionsplaneringar, besluta vilka leveranser kommer att behövas för att eleverna ska slutföra vissa hantverk eller projekt i kursplanen.

För dem som startar en förskola, bör en-gång förskola levererar börja med objekt som bäst kan utnyttja utrymmen som rumsavdelare och stationer spela. Förutom bord och stolar, mattor tupplur och en stor matta för barnen att samla under behandlingen tid finns andra en-time-leveranser klammer. Många förskollärare finner också tote Vagnar eller cubbies att vara effektiva utrymmen för förskolebarn att lagra sina egna leveranser. Mindre en-gång köper innehåller exempelvis böcker, block, LEGO ®, säkerhet saxar (både vänsterhänt och högerhänt), musik, och laminerat affischer och tabeller för väggarna.

Förskola leveranser som behöver fyllas på regelbundet kan köpas på de flesta varuhus och butiker dollar och butiker som specifikt lager lärarnas leveranser. Dessa förskola leveranser innehålla uppgifter om sådant som: kritor, tvättbara markörer, tvättbar färg, penslar, färgat konstruktion papper och kraftpapper, blädderblock, stavar tvättbara lim, och Play-Doh ®. Så länge som förskollärare tänka på särskilda försiktighetsåtgärder av elevernas ålder, de kan också innehålla material som inte i första hand tänkt att vara skolmaterial i sina hantverk projekt, såsom makaroner, rör städare, och till och med potatis stämpel att göra.

Avgöra lektionsplaneringar eller en förteckning över projekt för förskolebarn i förväg inköpsverksamhet är kanske den enklaste och mest effektiva sättet att säkerställa att en förskola är helt lager och utrustade. Eftersom de flesta lektionsplaneringar för små barn är synkroniserade med den pågående säsongen och deras motsvarande semester eller teman, kan förskollärare börja först genom att göra en förteckning över projekt som eleverna kan göra och deras nödvändiga leveranser. Till exempel med förskolebarn gör kort för sina mammor för Mors dag kan kräva förnödenheter såsom bygg-papper, sax säkerhet, kritor och limstift, samtidigt som en julgran dekoration kan kalla för sådana poster som glitter lim, snöre, och Play-Doh ® .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.