Vilka är de olika typerna av konventionen Bildskärmar?

konventionen visar markera ett företag eller produkt, visa varor, eller locka potentiella kunder, medlemmar eller anställda. Olika konvention visningsalternativ innehålla popup-utställningar, system panel, skivor display, och kiosker.

Pop-ups är gjorda av tyg, vinyl eller plast fäst vid en ram som expanderar för att skapa displayen. Popup-utställningar kan innehålla full-färgbilder och en del har alternativ belysning. Dessa avtal visar varierar i storlek från bordsytan versioner till fristående större modeller som skapar en monter vägg. Pop-ups är praktiska funktioner i konventionen displayer eftersom de är lätta, enkla att administrera och bärbara, fall finns också. En nackdel är att pop-up-displayer inte kan anpassas i storlek när du har gjort det första urvalet.

takluckor är rektangulära bitar som bildar en mur på konvent displayer och finns i olika färger, konfigurationer och storlekar. Valfria funktioner inkluderar ljus, räknare och tabeller. Bildskärmar är ofta mer robust än pop-up-system, men är också svårare att montera.

konventionen displayer kan använda en styrelse att ställa ut bilder, information eller broschyrer med anknytning till ett företag eller en produkt. Visa styrelser är populärt på grund av sin låga kostnad, enkel installation och portabilitet. Några visa styrelser innehåller hjul som liknar bagage och andra enkelt vika ihop till en portfölj stil fall för förpackningen.

Kiosker är fristående bildskärmar liknar en gammaldags lemonadstånd. Kiosk-typ konvention skärmar används ofta för livsmedel prover eller som demonstration diskar och kan kopieras med ett företags logotyp på både basen och rubriken på enheten. Kiosker är lätt och bärbar, eftersom de kan brytas ned.

Andra material som banderoller, ljuslådor, bakgrunder och bordsdukar kan förbättra konvent visas. Banners skildrar ofta ett företags logotyp eller annan grafisk bild och kan vara skräddarsydda. Banderoller är lätta och lätt att transportera och ger också en visuell bild för kongressdeltagare.

En portabel ljuslåda, som är en inramad ruta med en lins, kan även användas i konventionen bildskärmar. Ljuslådor belysa en bild i marknadsföringssyfte eller varumärke.

För en bakgrund, en del konvention visar drapera trasa över ett rör ram. En pull-up display, liknande en projicering eller fönsterfilm, skapar ett visuellt stöd. Flera pull-up-displayer bildar en vägg bakom en konvention display bord. En tabell täcka kan dölja lådor och material enligt ett display bord och även fungera som ett marknadsföringsverktyg om trycks med ett företagsnamn eller logotyp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.