Vilka är de olika typerna av Outsourcing jobb?

Det är nu vanligt att outsourca offshore vilket innebär att i dag olika typer av outsourcing jobb täcker många olika områden. Okvalificerade industrijobb var den tidigaste typer av utlagda arbete, men nu outsourcing har nått kunskapsbaserade positioner inom informationsteknik (IT) och teknik. Virtuella assistenter, kundtjänst företrädare, författare, översättare och medicinska transcriptionists finns andra typer av outsourcing arbeten som fortsätter att vara populära.

Europa, Japan och USA är bland världens största outsourcing länder. Indien och Kina fylla vanligtvis det största antalet outsourcing arbetstillfällen för dessa nationer. För outsourcing länder är arbetsmarknaden någon annanstans mycket mindre kostsamt än att behöva uppfylla minimilönekrav i sina egna länder. För outsourcing arbetstagare, låga löner som de normalt arbetar mer än det urusla löner utbetalas ofta i sitt eget land.

Internet och telefon gör outsourcing möjligt. Företag och arbetstagare kommunicera och skicka dokument fram och tillbaka via e-post. Anställningsintervju kan eller inte kan göras över telefon. Virtuella assistenter, kundtjänst reps, författare, översättare, medicinsk transcriptionists och teknisk arbetstagare är outsourcing arbeten som kan ske praktiskt taget på en oberoende leverantör grund.

Outsourcing jobb kan också vara traditionella på plats positioner. Många stora företag har avdelningar i deras företag i utomeuropeiska platser som Indien och Kina. De anställer arbetstagare från andra länder för personal de indelningar och brukar hålla sina kostnader för arbetskraft mycket låg. Till exempel i det så kallade kunskapsbaserade outsourcing, företag med utländska divisioner hyra ingenjörer och IT-arbetare offshore till en bråkdel av kostnaden för vad de måste ofta betala anställda onshore i sitt hemland.

Outsourced IT och sysselsättning teknik omfattar programmerare, tekniska skribenter och annan kvalificerad kunskapsbaserat arbete. Virtuella assistenter, kundtjänst representanter kan författare och översättare outsourca offshore för många olika kunder och de kan arbeta främst för en kund. För att hitta det bästa arbetet, entreprenad arbetstagarna ha kunskaper som krävs och vara flytande i språket för att hyra bolagets landet.

Varför lägga ut när arbetstagare i hemländer behöver arbete ombeds av många och svaret avser vanligen att de pengar outsourcing företag spara in på arbetskostnaderna. Människor för outsourcing jobb säger ofta global outsourcing och multinationella arbete förbindelser är positiva saker för ekonomin. Motståndarna mot outsourcing brukar påstå att ge jobb till arbetstagare offshore gör ekonomin sämre land för människor som behöver arbete.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.