Vilka är de olika typerna av Arkitekt tillförsel?

Arkitekter ritar byggnader och andra ingenjörsprojekt såsom broar och idrottsanläggningar. För att kunna göra sitt jobb, arkitekterna använder en mängd olika arkitekt leveranser från redaktionella objekt till datorprogramvara. Även när de inte arbetar med ett projekt finns det alltid extra leveranser av arkitekt studio på portföljer och lagring.

Några av de grundläggande arkitekt leveranser till projekt med ritningar pennor, rutat papper, gradskivor, och ritbord. En arkitekt använder också en del av utrustningen som kallas en triangulär skala. Denna skala hjälper formgivaren göra förminskad skala ritningar och visar mätningar för fullskaliga modeller. Några av de ritningar som arkitekten skulle göra med en skala omfatta blått tryck och planritningar.

För mindre projekt, använder en arkitekt ofta arkitektur mallar för olika redaktionella behov. De flesta mallar är gjorda med flexibel plast och har utskärningar av möbler, inredning och VVS. Några av arkitekten varor som används dessa modeller är tekniska pennor grafit, och kartong redaktionella trianglar.

När en arkitekt presenterar projekt och idéer till företag eller potentiella husägare, han eller hon högst sannolikt skulle använda en projektor och diabilder. Husägare som vanligtvis för att se bilder förutom ritningar eftersom det ger en realistisk bild av hur inre och yttre skulle se ut. Arkitekten skulle också in möbler, belysning och vägg färg för att visa de homeowner olika förslag.

Andra arkitekt leveranser inkluderar dator bärbara datorer och programvaror för att göra tredimensionella modeller för landskap och realistiska bilder. Dessa programvaror har datorstödd konstruktion (CAD) för manuell ritning. Ett annat datorprogram som fungerar tillsammans med CAD-program är datorstödd design och utarbetande (CADD).

Arkitekter som arbetar med stora projekt såsom utformande parker, vägar eller broar ofta använda mät-och kartteknik utrustning. När kartlägga ett område arkitekten skulle behöva exakta vinklar och mått. De flesta moderna geodesi verktyg använder laser kameror med en zoom funktion och reflektor mindre teknik att fokusera på långsiktiga objekt. Den senaste kartläggningen instrument också använda lasrar och kompasser, kan göra en datorbild av träd och vegetation samt konfigurera höjd och avstånd. Programvaran beräknar sedan uppgifterna för arkitektens projektet och sparar den i kartläggningen programmet.

Arkitekter använda byggnaden manualer att hålla dig uppdaterad på att bygga och kommunala koder. Det finns också arkitekt referens guider för byggnormer för andra länder, såsom arkitektens Uniform BauGB överensstämmelse Manual. Med hjälp av modern teknik, har arkitekt levererar avancerade betydligt sedan papper och penna. Arkitekter kommer alltid att behöva grundläggande verk för små uppgifter. Dock har sofistikerade förnödenheter såsom laser kameror och programvara för bullerkartläggning tas verkligen bort gissningsleken från arkitektens jobb tillåter arkitekten att bli mer produktiva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.