Vilka är de olika personlig assistent Karriär?

Personlig assistent karriärer span många områden och kan vara ett kooperativ eller inhemsk karaktär. Funktionshindrade personer och kändisar hyra ofta personliga assistenter. Många företag och vissa författare sysselsätter personliga assistenter. Även om specifika jobb arbetsuppgifter varierar i personlig assistent karriären, är den viktigaste uppgiften i karriären ett nära samarbete med arbetsgivaren och organisera sitt schema samtidigt bistå med kommunikation och ärenden.

En författare personliga assistent får arbeta delvis från sitt eget hem och arbete i författarens hem kontor resten av tiden. Det kan vara på kort sikt, t. ex. för ett nytt skrivprojekt. Skriva assistenter skall ha utmärkta grammatik som de kan redigera materialet. De kan också bedriva forskning och sidor typ av författarens verk. Många författare personliga assistent karriär innebär att skriva och skicka förfrågningar till förlag och agenter på uppdrag av författaren.

Executive personliga assistenter arbetar i företag och samfund-vanligtvis för ledande befattningshavare. En personlig assistent som arbetar i verksamheten kallas också en chefsassistent. Verkställande personliga assistenter arrangera möten, skärm telefonsamtal, tidtabeller plan och kan skriva och skicka brev eller e-post till kunder eller anställda. En verkställande personlig assistent hämtar ofta mail och ordnar affärsresor. Hans eller hennes viktigaste målet är att hålla den verkställande makten organiseras.

Den personliga assistenten karriär som innebär att arbeta för kändisar som film eller rockstjärnor vanligtvis innebär en stor lön. För att få hyras för dessa ståndpunkter, är en individ ofta ut av en licensierad organ som tillhandahåller personal för kändis kunder. Dessa kan leva i eller ut positioner och omfattar vanligen åtföljer kändis på affärsresor eller framträdanden. Personliga assistenter för kändisar ofta svarar beundrarbrev, skärm telefonsamtal, springa ärenden och planera möten eller framträdanden.

Funktionshindrade får anställa personliga assistenter att leva i och ge hjälp i vardagen eller de kanske bara behöver ett levande ut assistent till springa ärenden och dagligvaror köp eller andra föremål. En personlig assistent till en funktionshindrad person kan vara anställd av, direkt eller genom en social tjänst byrå. Den personliga assistenten uppgifter kan innebära personlig omvårdnad som trimning eller sysslor såsom städning eller matlagning.

Avtal är en bra idé i alla personlig assistent yrken så att förväntningarna för jobbet är tydliga. Avtalet skall ange de betala för den tid fungerat så väl som nämna när prestanda recensioner och löneförhöjningar kommer att ges. En personlig assistent kontrakt bör ange vilka uppgifter och ärenden förväntas, inklusive hantering kemtvätt eller gåva shopping.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.