Vilka är de olika Merchant Credit Card Services?

Det finns flera olika handlare kreditkort tjänster som erbjuds företag och organisationer. Merchant kort är tillgängliga via kreditkortet acceptans företag. Detta företag har ett avtal med företaget att behandla alla betalningar med kreditkort genom sitt nätverk. De kreditkortsföretag hyr försäljningsstället terminaler som används i kassan till företagen, och avgifter en kombination av en fast avgift och en procentuell andel av kreditkortsbetalningar varje månad.

Merchant kreditkort tjänster varierar, men alla inkluderar tillgång till bank-och kreditkort nätverk. Denna tjänst gör det möjligt för företag att ta emot både betal-och kreditkort som en form av betalning. Den extra bekvämlighet faktor är oavgjort för konsumenterna och kan uppmuntra människor att spendera mer pengar i en butik än vad som budgeterats.

Presentkort är en växande trend, populär med ett brett spektrum av kunder. Allt fler återförsäljare erbjuder sina egna presentkort, så att kunderna kan ställa medel till förfogande som en gåva, men begränsar användningen till en viss butik. Traditionellt har ett separat system som används för att spåra köp presentkort, första belopp och saldo. Dock är denna funktion nu tillgänglig som en av de olika kort handlaren kredit tjänster syftar till att öka konsumtionen.

Betalning bearbetas med öppna kreditkort tjänster har ytterligare dataverifiering och bedrägeri skydd inbyggda i processen. Med hjälp av detta nätverk, kan återförsäljare minska sin risk för att godta betalning från ett stulet eller bedrägligt kort. Kreditkortsbedrägeri är en flera miljarder dollar industrin, och det kompletterande skydd som är väl värt de ytterligare kostnader.

Även om det inte affärsbeslut, den mest värdefulla av alla olika kort handlaren kredit tjänster dataanalys. Dessa verktyg är ofta inpackade med ett brett utbud av standardiserade rapporter, för att hjälpa företag att identifiera försäljningsutveckling, kontakt med kunder, och utvärdera hur framgångsrika olika affärer. Till exempel en analys av kreditkortsbetalningar över en sexmånadersperiod kan markera shopping toppar och dalar, framgångsrika kampanjer och populära produkterbjudanden.

När du väljer ett kreditkort fast kort behandling, titta på alla handelsfartyg kreditkort tjänster som erbjuds. Tänk om de verktyg du för närvarande har och vilka ytterligare uppgifter skulle vara till hjälp för att organisera och hantera ditt företag. Jämförelse butik och var inte rädd att be din leverantör för ytterligare rapporter eller verktyg som finns tillgängliga från andra leverantörer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.