Vilka är de bästa alternativen för Skydd mot identitetsstöld?

Skydd mot identitetsstöld är ett sätt att minska din risk att bli offer för ekonomiskt bedrägeri. Det finns tjänster som du kan hyra eller en serie av steg som du kan göra för att minska din risk. Identitetsstöld inträffar när någon använder din identitet, kreditupplysning eller egendom för att få kredit-eller finansiella instrument, såsom lån eller krediter.

Det finns tre steg som du kan vidta för att öka ditt skydd identitetsstöld: förena dina konton regelbundet använder kontanter, och strimla dina personliga dokument. De åtgärder som krävs är enkla, men kräver personlig disciplin för att slutföra varje månad. Att förena ditt bankkonto och kreditkort är en ganska enkel process, men en som de flesta undvika att göra. Processen är ganska enkel och omfattar två steg: att hålla betalningsbevis och kontrollera dem mot din månatliga kontoutdragen. I slutet av varje månad, upphäva en timme att granska er redovisning för ytterligare verksamhet.

Skriv ut dina kontoutdrag och kontrollera varje enskild transaktion mot kvitton. Märk av det totala värdet och dag mot kvitto. Kontrollera att inga transaktioner som du inte har ett kvitto på. Kontakta kreditkortsföretaget och be om en kopia av kvittot. Denna enkla process kan göras varje månad för att spåra kontoaktivitet att hitta obehöriga transaktioner och förbättra ditt skydd identitetsstöld.

Använd pengar för att göra dina inköp. Identitetsstöld kräver information som är lättillgänglig för elektroniska transaktioner, men inte med kontanter. Användningen av kontanter minskar din exponering för olaglig datafångst enheter, bär endast en minimal mängd personlig identifikation med dig. Om din plånbok eller handväska blir stulen, omedelbart rapportera detta.

Minska risken för identitetsstöld genom en dokumentförstörare alla personliga handlingarna kasta ut dem. Identifiera tjuvar få ofta personlig information, såsom namn, körkort, adress och andra personuppgifter från dina sopor. Köp ett litet hem Shredder, använda det för alla dokument med ditt namn och adress på den.

Det finns tjänster som är tillgängliga från kreditkort, banker och kreditupplysningsföretag företag som ger skydd identitetsstöld. Dessa tjänster ut ett genomsnitt på $ 15 US dollar (USD) per månad för övervakning av varje kreditkort och bankkonto som du har. Undersök dessa tjänster innan du registrerar en kontakt för att bestämma den exakta storleken av stöd de tillhandahåller. Leta efter en skuld belopp att ta reda på graden av täckning ges. Läs detaljerna i kontraktet mycket noga, eftersom många av dessa tjänster har en minsta kontrakt längd på tre månader.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.