Vad bör jag tänka när man köper en häst Blanket?

En häst är en häst, naturligtvis, naturligtvis, som de säger, men en häst täcke är en helt annan varelse. Det finns ett antal olika typer av häst filt, konstruerade för ett urval av användningsområden, och det är viktigt att välja rätt filt att se till att en häst håller sig frisk och bekväma. Mest tack butiker för en mängd filtar till människor att välja mellan, och personalen är oftast glada att kunna hjälpa personer som kan vara svårt med urvalet.

Valdeltagande filtar är avsedda att användas på en häst när den vänds i sin hage. Dessa filtar är vanligtvis vattentätt och andas så att hästen kan svettas fritt. De skyddar pälsen på hästen och hålla hästen varm i kallt väder, och de finns i olika vikter. Stabil filtar bärs i båset eller stabil, och avser att hålla hästen ren och varm. De bör inte användas utomhus, eftersom de vanligtvis är tyngre och inte vattentät.

Fly ark häst filtar som håller flugorna av. De kan användas som valdeltagandet eller stabil filtar under sommarmånaderna för att hålla en häst trivs i varmt väder. Kylning lakan är lätta filtar slitna efter träning för att hjälpa en häst svalna på ett säkert sätt så att djuret inte stam en muskel, medan visa ark hålla en häst gnistrande ren för en häst show, men erbjuder inte mycket i vägen för isolering.

En häst täcke är vanligtvis tillgänglig i lätt, tungt, eller medium vikter. Light filtar är bra för våren och sommaren, medan medium filtar är lämpliga för hösten och vintern i tempererade klimat, och tunga filtar bör användas i kallt klimat. Häst filtar hålla en häst från att bli för kallt medan fuktspridande bort svett i alla fall, och de även uppmuntra en häst att hålla sin sommar päls av hår. Utan en vinter filt kommer en häst en tendens att bli ludna, och resultaten kan ful. Klippta hästar behöver också filtar för att hålla värmen under vintermånaderna.

När man har fastställt vilken typ av filt nödvändigt, är det viktigt att mäta hästen för att säkerställa att en filt kommer att vara en bra passform. En längsgående mätning ska tas med en flexibel måttband för att bestämma den grundläggande passform. De flesta filtar är också utformade för en viss kroppstyp, som när det hjälper att be en staffer på ett tackel butik, som han eller hon känner till märken och typer av hästar de passar. En norsk fjordhäst, till exempel, kommer att behöva en helt annan stil häst filt än en arabisk.

Efter passform, det finns några ytterligare överväganden inblandad i valet av en häst filt. Vissa människor söker kåpor och delar svans, som erbjuder extra skydd, och det är möjligt att hitta filtar med löstagbara huvor och bitar svans, så att en generell kan konfigureras efter behov. Ben och remmar svans att hålla en filt på plats när en häst rullar och spelar utomhus, liksom hela magen band istället för mage banden. Slutligen kan ägarna vill tänka på färg, om samordning av häst tillbehör är viktigt för dem, och monogram tillval som kan användas för att identifiera en filt som hör till en viss häst eller ägare. Monogram rekommenderas starkt för människor som ombord på sina hästar, så att filten mixups inte inträffar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.