Vad betyder en assistent till regionchef göra?

assistent till regionchef får bedriva en mängd olika uppgifter. Han eller hon kan omfatta mänskliga resurser fungerar som anställa och utbilda ny personal, organisera regionala krubban tid, kontorsarbete och köra enskilda butikerna. Många gånger assistent är anställd av chefen personligen hjälpa till med arbetsuppgifter som han eller hon inte kan hantera på egen hand. Andra gånger, hyr moderbolaget en assistent för att hantera och driva sina butiker.

Ofta kommer biträdande regionchef göra mänskliga resurser uppgifter. Detta gäller särskilt i kedja restauranger och butiker där de inte kan ha separata mänskliga resurser avdelningar för varje plats. Uppgifter på detta område innebär att anställa nya medarbetare, avskedande nuvarande riktlinjerna som inte arbetar ute och utbildning nyanställda att göra jobbet. Denna person kan också bidra till att hålla reda på mest produktiva och anställda som inte är att bibehålla en hög prestanda och behöver korrigeras.

Andra assistenter till de regionala chef kan agera mer som personliga assistenter. Denna typ av assistent kan vara ansvarig för att göra små, mer triviala uppgifter som att få kaffe eller lastar post. Kontorsarbete såsom maskinskrivning, arkivering, och telefoner svar kan också krävas. I vissa fall kan en assistent till regionchef ta på både ledarskap och personlig roller för att på bästa sätt tillgodose chefens behov.

Ibland är biträdande regionchef också är platschef på en enda butik plats. Denna person skulle ansvara för de ovannämnda mänskliga resurser arbetsuppgifter, samt förvalta driften av butiken, beställa nya varor, och arkivering pappersarbete. Assistenter i denna roll kan anställda som flyttar upp befälsordningen, eller högskoleexamen som kommer in på området som en lägre chef. I detta fall eventuell befordran till regionala eller distriktschefen kan vara möjligt.

För att bli en assistent till regionchef, måste man antingen ha arbetat med ett företag under många år eller examen. Mängden nödvändig utbildning varierar beroende på den individuella ansvar assistent i varje enskilt fall. Krav kan vara allt från grundläggande datakunskaper till en fyra år examen i företag eller förvaltning. Om assistenten inte har någon utbildningsbakgrund och startar som en lägre nivå anställd, han eller hon ofta vinster pedagogiska erfarenheter under arbetstid. Företag som anställer assistenter till regionala chefer i allmänhet också koncessioner och andra återförsäljare kedja.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.