Vad är skillnaden mellan Frakt och frankeringsmaskiner?

Det finns några grundläggande skillnader mellan sjöfart och utskick. Försändelse post eller parti av post som skickas från en person eller ett företag till en annan genom användning av en posttjänster eller kurir, som sedan levereras genom en försändelse. Den kommer från den medeltida engelska ordet manliga som beskriver en resväska. Ordet "post" så småningom kom att hänvisa till en säck full av brev.

Å andra sidan, sjöfart är ett ord som ursprungligen användes för paket som skickas via fartyg. När begreppet "fartyg" mycket blev som används i 1300-talet, mycket bokstavligen innebar transport med båt ensam. Under 1800-talet sjöfarten poster började också hänvisa till andra sätt att transportera gods. Dessa andra anordningar som järnväg och metoder flygplan. Det är dock en hel del sjöfarten fortfarande sker på verkliga fartyg. Detta är transport av valet för den internationella handeln, vilket är avgörande för tillväxt och utveckling i vår ekonomi.

Posta kan företräda den tidsfrist för överföringen av ett brev eller paket av en uppgift om poststämpeln. Utskick är i grunden handlingen att sända eller orsaka att ett meddelande skickas. En adress är den adress där en person eller grupp av människor får sin post, vilket är oftast en plats för person-eller organisationsnummer bosättning. Posta används på två sätt-att representera den handling att skicka en post via posten, och den kan även beskriva själva paketet.

Post-och sjöfart används ofta synonymt, men de är olika förfaranden. Även om en avsändare kan vara ansvarig för försändelsen en produkt för frakt av produkten är själva processen av gods eller last på väg till nästa destination. Frakt påverkar nästan alla produkter som köps, säljs eller gjort.

Det finns tre grundläggande sätt att fartyget-land, hav och luft. Tomt frakt sker med lastbil eller tåg och brukar kallas marken sjöfart. Marktransport är vanligast, och är nödvändig även när sjöss eller i luften är den främsta metoder för transporten används. Det är billigare än luft transporter, men oftast dyrare än frakt av vatten. Det är dock snabbare än sjötransporter och är mindre restriktiv i fråga om vikt, storlek, mängd och typ än flygtransporter.

Air sjöfart, ursprungligen den snabbaste metoden för transport, har vanligtvis använts för objekt som behöver snabbast leverans. Men under de senaste tio åren eller så, marken sjöfart genom posttjänster har hunnit ikapp flygresor och erbjuder nu leverans nästa dag trots att de har bott jordad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.