Vad Controversy omger byggnaden Big Box butiker?

Big Box butiker som Wal-Mart, Target, Costco, Sam's Club, och Home Depot, träffa oftast med ett stort motstånd när de planerar att bygga i ett samhälle. Många motsätter sig kraftfullt Big Box butiker införs på deras gemenskap. Men ytterligare andra stöd Big Box butiker trots kontroversen.

Generellt argumentet för att bygga Big Box butiker är följande: Big Box butiker skapa arbetstillfällen, generera försäljning skatt, och kan göra tillgängliga produkter som är svåra att hitta. De tenderar också att erbjuda lägre priser än de lokala handlarna. Många hävdar att byggandet av en Big Box butik kan återuppliva ett område där få arbeten som finns tillgängliga och stödja uppförandet av andra kommersiella branscher i områden där arbetstillfällen behövs verkligen.

Om en Big Box butik öppnas i ett området finns många ekonomiska problem i det området lösas. Erbjudas arbete, och intäkterna från försäljningen bidrar till att finansiera projekt för välfärd för allmänheten. Vägar kan förbättras, eller mer pengar kan göras tillgängliga för de fattiga. En övergiven band galleria, vilket kan vara en central punkt för brott, kan plötsligt bli en vacker yta som folk vill besöka, alla på bekostnad av den stora lådan butiken.

Motståndarna till Big Box butiker räknare med följande argument. Arbetstillfällen som skapas tenderar att vara på minimilön, vilket innebär att de kanske inte ger en skälig lön för människor, särskilt de som verkligen behöver jobb och är fattiga. Några stora lådan butikerna också specifikt anställa människor på mindre än heltid så att de inte uppfyller villkoren för hälsan.

Lägre priser tenderar att innebära att lokala företag börjar förlora pengar. Stormarknader har råd att sänka priserna och sälja vissa poster under vad andra handlare skulle betala kostnaden för. Många av deras besparingar är resultatet av att använda tillverkare utanför USA, och högre efterfrågan på billiga produkter: minskning av antalet amerikanska gjorda produkter.

Nyare företag som kan komma i ett område är ofta andra Big Box butiker eller kedjor mindre butiker, ytterligare prisunderskridandet lokala handlarna. Således Big Box butiker kan skapa arbeten, men de gör det på bekostnad av vissa personer att förlora sina jobb eller företag. Nya jobb som betalar lite, brukar göra lite för att hjälpa fattiga människor.

Big Box butiker kan också orsaka pengar problem för människorna i en gemenskap. Stora skyltfönster kan öka trafiken på redan överbelastade vägar. Köpmän vill ha mer polisiär närvaro i grannskapet, vilket innebär mer kostnader för allmänheten. I slutändan, motståndare, argumentera, Big Box butiker kosta mer än de sparar.

Detta argument upprepade gånger förekommer i hela USA och andra länder som folk slåss över frågor som rör Big Box butiker. Vissa samhällen har gjort för att bygga dessa butiker när butikerna gå med på att betala de anställda en uppsättning lön, eller fond och billiga bostäder för anställda.

Dessa klart kan uppfylla dessa att argumentera för alla som betalas vara en lön att leva på. Men att man inte uppfyller människor som är berörda av förlusten av ett lokalt företag eller extra kostnader som stora butiker. Båda sidor av frågan erbjudandet framträdande och försvarbart poäng, och det är troligt argumentet kommer att fortsätta så länge som Big Box butiker vill in på nya gemenskaper.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.