Hur väljer jag det bästa formatet Business Förslag?

När du svarar på en request for proposal (RFP), du måste ägna stor uppmärksamhet åt ditt företag förslag format. Välja rätt format kan verkligen förbättra dina chanser att vinna ett kontrakt. Val av fel kan betyda även ett annat ideal bud inte.

Den absolut viktigaste regeln är att följa råden i RFP. Du bör göra vissa att följa några särskilda instruktioner om formatet på förslag. Att göra det är delvis en artighet eftersom det kommer att vara säker på att organisationen har alla de konkurrerande förslagen i ett liknande format, vilket gör det lättare att jämföra dem. Ännu viktigare är att den begärda formatet visar du är villig att anstränga sig för att följa noggranna instruktioner. Om du inte har arbetat med organisationen innan eller har ett särskilt gott rykte, att göra detta är en av de mest effektiva sätten att visa kommer du att kunna följa kraven för att genomföra själva projektet, om du får i uppdrag.

affärsförslag format som är nästan säkert att inkludera all relevant information är de fem var-eller, strängt taget, fem Var och en H. Detta format svarar sex grundläggande frågor om ditt förslag. Formatet kommer från en Rudyard Kipling dikt som börjar med en beskrivning av de sex frågor: "Jag håller sex ärliga drängar, de lärde mig allt jag visste. Deras namn är vad och varför och när och hur och var och vem. "

Det finns flera särskilda punkter att notera när det landa på ett affärsförslag format för en regering kontrakt. Nyckeln ett är att du måste följa allt som anges i RFP. Detta beror på att myndigheter ofta måste följa strikta regler om att välja det bästa förslaget för att undvika anklagelser om otillbörlig partiskhet.

Det är också värt att titta ut för ett dokument med namnet "ett uttalande av arbete" som åtföljer RFP och förklarar urvalskriterierna för det vinnande förslaget. Välja ett format affärsförslag som är anpassad till dessa kriterier kan förbättra dina chanser att bli vald. Oavsett vilket format du väljer, är det särskilt viktigt att se till att du uppfyller inlämningsdatum som statliga myndigheter är vanligtvis inte möjligt att utöva sin dom att acceptera förseningar.

Oavsett om du skriver ett affärsförslag för en regering organisation eller ett privat företag, bör du se till att det går längre än att bara visa dig kan uppfylla kriterierna. Som andra budgivare kan också ha möjlighet att göra detta måste du visa vad extra värde ditt bud kan ge till organisationen. Detta kan omfatta feedback från tidigare projekt, prisutdelningar din har vunnit för ert arbete, och allt annat som visar du är bättre än dina motspelare och inte bara i samma standard.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.