Hur väljer jag det bästa Small Business Card kredit?

Kreditkort är en viktig källa till kortfristig finansiering för småföretag. Om den används på rätt sätt, erbjuder kortet ansvarsskyldighet i utgifter, ett sätt att stabilisera kassaflödet, och en klar källa till kredit för nödsituation eller kapitalkostnader. Hitta de bästa små kortverksamhet kredit för ditt företag kommer att handla om att utvärdera vilken typ av finansiering måste företaget har och jämföra de funktioner som erbjuds av olika kort. Några av funktionerna att undersöka är årliga eller medlemsavgifter, räntor, perioder nåd, typer och storlekar av kreditgränser, och den typ av bonus som erbjuds.

En av de första åtgärder som borde att välja den bästa lilla kortverksamhet kredit är att utvärdera ditt företags behov. Om företaget har en relativt konsekvent, 30-dagarsperiod kund betalning och kredit behövs bara periodvis, sedan ett kort som ger en hög kreditgräns och rabatter för tidiga betalningar kan bäst. Om företagskunder inte nödvändigtvis betala för ett trettio-dagars cykel, då den bästa lilla kortverksamhet krediten får en att avgifterna en låg ränta och gör utbetalningar som skall spridas ut över en tidsperiod. Vissa kreditkortsföretag erbjuder även räntefria anståndsperioderna 15 till 90 dagar, beroende på vilken typ av kort och företagets kreditvärdighet. Detta kan vara en positiv aspekt, om kunden intäkter släpar efter med jämna mellanrum.

Vissa företag kräver anställda att köpa proviant eller betala för utgifter under resan. Istället för att använda handkassa, med alla tillhörande redovisning svårigheter kan ett företag tycker att det bästa småföretag kreditkort kommer att en som erbjuder ytterligare kort, med justerbara gränser för vissa anställda. Det gör större ansvarsskyldighet eftersom kreditkortet företaget kommer att utfärda specificerad redovisning detaljerad utgifter för varje enskilt kort. Många kreditmarknadsbolag erbjuda dessa ytterligare kort gratis, medan andra får ta ut en liten avgift.

Vissa kort tillåter viten och erbjuda lägre räntor med förinställda kreditgränser. Om ett företag inte upplever stora periodiska toppar i lager inköp, kan detta vara det bästa småföretag kreditkort val. Å andra sidan, om ett företag har stora, regelbundna utgifter, kan den vill gå med ett kort som kräver en avgift eller avgifter en högre ränta, men inte har en förinställd kreditgräns. När ett beslut har fattats angående vilken typ av kreditgränsen företaget kräver är det bra att jämföra räntor, som kan fastställas eller bundet till primeränta plus ytterligare en procentandel.

En annan funktion för att undersöka är den bonus som erbjuds av kortet företaget. Vissa erbjuder rabatter för sjöfarten, kontorsmaterial, eller för objekt som köps från närstående företag. Om ett företag, vilket kräver en hel del resor eller klient underhållning, så det bästa småföretag kreditkort kan vara en som erbjuder rabatter på flygbolagens biljettpriser eller på restauranger. Vissa företag faktor i själva verket dessa rabatter i sin övergripande budget.

De flesta kreditkortsföretag, inklusive dem i USA, Storbritannien och Kanada, erbjuder bedrägeri skydd. Om ett kort används olagligt, kommer företaget inte att vara ansvariga för den avgift så länge stöld rapporteras omgående. Detta är ett viktigt kännetecken för ett litet företag, och erbjuder en mycket säkrare metod för on-line köp än att använda ett betalkort. Efter att ha valt den bästa lilla kortverksamhet kredit för ditt företag, se till att samma budgetdisciplin gäller för att använda kortet som med någon annan finansiell förpliktelse. När det används på rätt sätt kan kreditkort spela en viktig roll i att bidra till ett smidigt ekonomiska driften av ett litet företag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.