Hur väljer jag den bästa strategin Web Marketing?

Internet har förändrat hur människor göra många saker, från shopping, till studier, att kommunicera, så det borde inte komma som någon överraskning att det har också revolutionerat reklam. Internet marknadsföringsstrategier dra nytta av webbens mest innovativa verktyg och tillämpa dem på sitt mål demografiska. Oavsett om du är egenföretagare entreprenör eller ett stort företag, samma grundläggande regler gäller vid val av strategi Web Marketing som är bäst för din produkt eller tjänst. Dessa regler omfattar avgöra din målgrupp och deras online-mönster, och studera framgångsrika fallstudier av online marknadsföringskampanjer för produkter eller tjänster som liknar dina.

Om du säljer en produkt eller tjänst med en ganska smal demografiska, de bästa ställena att annonsera vore webbplatser avsedda enbart för din nischmarknad. Till exempel, om du säljer golf kläder, prova reklam på en webbplats som är populär bland golfentusiaster, eller ett forum inom ett större socialt nätverk, till exempel en golfare grupp på Facebook ™. När det kommer till online mönster, om du har fastställt att din demografiska tenderar att hålla tätt samman med kamrater via ett forum eller community anslagstavla, sedan överväga reklam på webbforum eller webbplatser för sociala nätverk som Twitter ™.

Fallstudier av framgångsrika studier marknadsföring på nätet är aldrig svårt att hitta på Internet, och det är viktigt att studera åtminstone en som faktiskt har marknadsfört en produkt eller tjänst som liknar dina. Utöver de reklam verktyg som de kan ha använt i sin marknadsföring på nätet strategin, såsom viral video eller banners annons, bidrar den också att notera vilka typer av produkter de använde. Till exempel, för en web marknadsföringsstrategi som använder humor annonsera underhållning är mer sannolikt att bli framgångsrik än en som använder humor för att få uppmärksamhet till mer allvarliga ämnen, till exempel samla in pengar till cancerforskning.

För att undvika att alienera den målgrupp du försöker nå, bör din web marknadsstrategi även vara fri från vilseledande och påträngande annonser. Några exempel annons banderoller med falska löften, eller annonser popup som hindrar huvudsidan och inte har en synlig "X" för att stänga annonsen fönstret. Det är också viktigt att din marknadsföring på nätet inte innebär att skicka ut spam, vilket är olagligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.