Hur väljer jag den bästa strategin Brand Marketing?

Det viktigaste steget att välja den bästa strategin märkesmarknadsföringen för din produkt är att bedriva riktig marknadsundersökning på din målgrupp. När allt anledningen till att du har en produkt på marknaden är att få det i händerna på konsumenterna. Du är helt enkelt inte kommer att kunna utföra detta effektivt om du inte använder marknadsföringsstrategier som direkt syftar till din målgrupp. Förstå deras behov och önskemål bör styra din varumärkesstrategi i varje del av din marknadsföring.

Marknadsföring blanda Strategin innehåller alla detaljer om hur produkter marknadsförs till sin målgrupp. Allt från produktens pris till hur det förpackas, distribueras och säljs måste planeras noggrant för att få bästa försäljningsresultat möjligt. Distributionskanaler, eller hur produkten når sitt mål konsumenten skall vara eftertänksamt övervägas. Kommer produkten göra mest sålda personligen till konsumenter eller på en webbplats? Svaren på frågorna som detta band i det slutgiltiga fastställandet av de bästa märke marknadsföringsstrategi.

Varumärket är konsumentens bild av din produkt som innehåller namn och övergripande identitet. För att hitta essensen av ett varumärke, marknadsföring experter ofta tyder på att marknadsförare tänker på hur produkten kommer att placeras på marknaden. Produkt positionering avser vad som säljer vinkel olika märken av liknande produkter erbjuder. Till exempel kan vaniljglass säljas i ett stort plast badkar och göras med lägre kostnader ingredienser, eller den kan omfatta verklig vanilj bönor och förpackas i en elegant tryckt liten kartong behållare.

märkesmarknadsföringen strategi skulle vara annorlunda för de båda märkena glass, eftersom de skulle vara inriktade på olika marknadssegment. Den mindre är mer elegant varumärke kan köpas av enskilda personer eller par, medan de större ekonomi en är riktad mer till familjer på en budget. Förpackningen och på de två märkena glassen skulle återspegla de olika varumärkesstrategier. Marknadsföring, eller reklam, skulle också vara mycket olika. Värde priser hinkar glass skulle placeras som pengar att spara, medan bidraget sort i eleganta förpackningar kommer sannolikt att främjas som högsta kvalitet.

En solid image ökar konsumenternas medvetenhet. Det är viktigt att komma ihåg att din produkt reklam bör meddela dina strategiska budskap till personer som är mest benägna att köpa det. Prålig, kan arty reklamfilmer underhålla och roa och även vinna priser, men om din målgrupp inte kommer ihåg ditt varumärke efter att ha sett dina annonser, din annonseringsbudget är inte i praktiken används i ditt varumärke marknadsföringsstrategi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.