Hur kommer jag igång i kommersiell fotografi?

Kommersiell fotografering används oftast för att sälja en tjänst eller en produkt. I allmänhet fungerar för personer intresserade av att starta en kommersiell fotografi företag kommer från reklambyråer och grafiska företag design. Det kan vara en lönsam och spännande arbetsområde.

För att komma igång i kommersiell fotografi, är det viktigt att starta en portfölj. Potentiella kunder vanligtvis vill se tecken på kreativitet-mer än bara visar prov på annonsering. Till exempel är den typ av portföljen som en kommersiell fotograf skulle visa att en intendent på ett konstmuseum samma kreativa portfölj som han skulle visa att en hög slut bolag. Dessutom kommer en bra portfölj visar att fotografen är väl förtrogen med de tekniska aspekterna av sitt område.

Det är ofta rekommenderas att dessa människor starta en kommersiell fotografi företag börjar nära hemmet. På så sätt är det enklare att visa portföljen till potentiella kunder och regissörer. I själva verket kan ett ansikte mot ansikte möte med en potentiell kund kunna underlätta för dem och kan ange nivån på kompetens att fotografen har.

Nybörjare inom kommersiell fotografi kanske vill börja med att kontakta reklambyråer som har mindre årlig fakturering och färre anställda. De är ofta snabbare att ta emot arbete en nykomling. I andra hand, en gång en kommersiell fotograf har byggt upp en lista med reklam krediter, sedan större och bättre betalda annons företag bör hellre sikta.

Människor ny kommersiell fotografering bör ta del av genom branschtidningar, t. ex. Graphis , Adweek och Konst meddelande. De kommer att ge ytterligare inblick i vilken typ av design och företagens reklam. De kommer att avslöja några detaljer om den övre företag också. Dessutom kommer det reklam fotografer Amerikas ge massor av information om olika affärsmetoder för reklam eller kommersiella fotografer.

När man kontakt med reklam, design eller andra kommersiella marknader, många byråer kräver fullständig kontaktinformation, priser , ett visitkort och egenreklam bitar som en broschyr, flygare, digitala prov eller riva lakan. En webbplats som är kopplad till arbete prover rekommenderas också. Många byråer använder frilans kommersiella fotografer på uppdragsbasis bara. Ofta kräver de en modell release eller egendom som övergår till fotografier som tas.

De typer av bilder som kommer att användas i kommersiell fotografi varierar. Ibland fotografier används för årsrapporter, direktreklam, konsumenten eller facktidningar, kataloger, och försäljning broschyrer. Andra gånger är fotografier som krävs för skyltar, pressmeddelanden, kalendrar, teater stillbilder och tidningar eller annonser tidningen. Ämnena kan vara mycket omfattande: miljö, arkitektur, landsbygd, andliga, äventyr, vetenskap, bilar, djur, resor, kändisar, tonåringar och mat eller dryck-bara för att nämna några. Det viktiga är att hitta ett område som fungerar för fotografen och sedan växa därifrån.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.