Hur får jag reda på föras fram Lediga jobb?

Ju högre arbetslöshet och tuffare ekonomin, desto viktigare är det att söka jobb som inte utannonseras. Fler arbetslösa innebär fler människor som söker arbete, vilket i sin tur innebär fler människor som gäller för reklam jobb. Ibland finns bokstavligen hundratals arbetssökande som gäller för en utskrift eller online anställning annons. Att ligga steget före dina konkurrenter och upptäck föras fram jobb, låta alla och alla vet att du letar efter, plus gå med jobb klubbar och branschorganisationer. Också göra en karriär sökning så att du förstår vilken kompetens du har eller skulle kunna utvecklas som efterfrågas i dagens arbetsmarknad.

Om du har kompetens som efterfrågas, är du redo att ansöka om ett jobb som du hör om genom nätverk eller andra föras fram metoder. Ett sätt att få reda på föras fram jobb är att kontakta personalavdelningen på företag du känner dig kvalificerad att arbeta för. I stället frågar om lediga jobb direkt, ange att du utför en informell intervju och be om bara några minuter från personalchef tid. Nämn dina färdigheter och fråga vilka avdelningar kan behöva någon att ge dem färdigheter för närvarande eller inom en nära framtid. Det är bäst att ha så mycket tidigare kunskaper om företaget och deras behov som möjligt, och sedan följa upp med ett tack-kort inom några dagar efter intervjun.

Gå med branschorganisationer och läsa deras nyhetsbrev eller delta i möten är ofta ett bra sätt att upptäcka jobb inom ditt valda område. Att hålla kontakt med professorer och lärare är också en bra idé eftersom de kanske känner till aktuella posten nivå eller andra öppningar karriär att du kan vara intresseradPlus, kontakter i ditt yrke som känner till dina kunskaper och förmågor är alltid bra om hänvisningar till användning på din CV.

Job klubbar eller arbeta resurscentrum i ditt område kan vara en bra källa till föras fram jobb eftersom de lokala företag som söker arbetskraft kan komma att kontakta dessa organisationer direkt. Du kan hålla kontakt med sådana grupper i samhället på ett regelbundet, som det vid rätt tidpunkt kan betyda hittade minst ett tillfälligt jobb som matchar dina färdigheter och får du mer erfarenhet. Ju fler personer du berättar du söker arbete, desto mer sannolikt du upptäcker någon med ett försprång för ett föras fram jobb som kan vara värt att kolla in.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.