Vilka tjänster en Mystery Shopping Sälja företag?

Ett företag mystery shopping normalt ger mysterium eller underrättelsetjänster shopper till företag hoppas att utvärdera kundupplevelse. De skickar mystery shoppers till en kund förråd eller annan utrustning och har dem butik som en vanlig kund skulle. Sedan den mystery shopper vanligtvis utvärderar sina erfarenheter eller ger viktig information för kunden.

Företagen använder ett företag Mystery Shopping för att få information om de erfarenheter konsumenterna har när man försöker köpa deras produkter och tjänster. En mystery shopping företag avtal med ett företag som behöver tjänster Mystery Shopping, skicka hemlig köpare för att utvärdera baserat på bolagets begäran om upplysningar. Dessa hemliga shopper expeditioner möjligt för företaget att lära sin personal fungerar och hur den genomsnittliga konsumenten kan känna om att köpa från sina butiker eller anläggningar. Eftersom personalen tycker hemligheten Shopper är helt enkelt en vanlig kund, personal är det osannolikt att uppföra sig bättre än normalt. Som sådan företaget brukar kunna avgöras vilket intryck de flesta kunderna ges.

Bland de tjänster som en Mystery Shopping företag kan ge är bedömningen av ett företags kundtjänst. Till exempel kan en hemlig shopper in i en butik, göra ett köp och försök att få hjälp med inköp från kundtjänsten. Efter denna upplevelse kan den hemliga shopper ränta bolaget baserat på ett antal faktorer, inklusive hur länge han väntade på hjälp och om kundservice var hjälpsam, kunnig och artig. Hemligheten shopper kan ge information om det slutliga resultatet av hans ansökan och hans allmänt nöjda med den. I vissa fall kan han sats ens allmänna utseende företagets företrädare, som om hon log eller var klädd i uniform klädsel.

Ibland företag använder företag Mystery Shopping att lära sig vad konsumenterna tycker om deras anläggningens fysiska attribut. Till exempel kan mystery shoppers utvärdera ett butikens skyltning, in-och utgångar, inredningslayout, arrangemang kassan och trafikflöde. Mystery Shopper kan också lämna synpunkter på hur lätt eller svårt han fann det att komma åt vissa produkter. Han kan också bedöma tillgången på butikspersonal att hjälpa honom.

I vissa fall anlitar företag Mystery Shoppers att lära sig hur den genomsnittlige konsumenten kan känna om sina erbjudanden. Exempelvis kan ett företag betala en serviceavgift Mystery Shopping för att skicka hemliga shoppare på ett uppdrag att hitta och köpa en viss produkt. En shopper får sedan utvärdera hur lätt det var att hitta, om det var väl synliga och hur dess förpackning verkade. En shopper får också svara på frågor om dess pris, kassaprocessen och beteendet hos butikspersonalen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.