Vilka olika typer av medicinsk Transkription sysselsättning?

Det finns tre olika typer av medicinsk transkription sysselsättning: ensamföretagare, som arbetar för en medicinsk transkription tjänsteföretag, eller hantera en transkription företag. En medicinsk är utbildad professionell som accepterar ljudfiler från läkare, kirurger och annan medicinsk verksamhet personal och transcribes texten i ett skriftligt dokument. Förutom att ge ett ordagrant transkription, är den medicinska transkribera förväntas att rätta till handlingen för standard grammatik och använda lämplig medicinsk terminologi och förkortningar.

enskild firma är den vanligaste typen av medicinsk transkribera sysselsättning. En enskild firma är en affärsmodell där den duktiga personen är verksam eget företag. Den medicinska transkribera reklam för sina tjänster till potentiella kunder, komplett med en prislista. Kunderna lämna sina ljudband till transkribera för bearbetning i en överenskommen tidsram. Den medicinska transcriber slutför arbetet och levererar den färdiga produkten och fakturan till kunden.

I en enskild firma, förutsatt att den totala inkomsten för tjänster anses vara inkomst av näringsverksamhet. Den transkribera kan fullfölja arbetet enligt hans eget schema, och var han vill. I denna typ av företagsstruktur, finns det en mängd olika kostnader och skatteavdrag som kan användas för att minska de beskattningsbara inkomster som genereras genom sjukvården transkription sysselsättning. Affärsrisken också tas upp av transkribera-om kunderna inte betalar finns det ingen inkomst för arbetet.

Att arbeta för en medicinsk transkription tjänst gör det möjligt att transkribera ta emot de ursprungliga filerna, bearbeta dem och återlämna den färdiga produkten till tjänsten. Han eller hon betalas antingen en lön eller en uppsättning ränta, baserad på antalet behandlingen avslutats. Denna typ av medicinsk transkription inkomst anses i regel förvärvsinkomster och är föremål för alla vanliga avdrag. Det åligger företaget att hitta nya kunder, hantera några klagomål, och samla in betalning. Affärsrisken absorberas av de tjänster företaget-om kunderna inte betalar måste transkribera ändå betalas.

Hantera en transkription företag kan uppstå när en enskild firma blir så upptagna med att ytterligare personal måste anställas. I denna typ av medicinsk transkription anställning manager måste aktivt hitta nya kunder, bibehålla en konstant nivå arbeta för transcribers, och se till att samma nivå av kvalitet upprätthålls.

Under övergången från en typ av anställning till en annan, är det mycket viktigt att arbeta med professionella tjänster rådgivare. Detta team innefattar en affärsjurist och en revisor. Verksamheten advokat är viktig för att starta verksamheten i rätt struktur för att minimera riskerna, ger en mallbaserat upphandling av tjänster, och ge råd om affärer ansvarsförsäkring. Revisorn ger råd om skatt registreringar och avdrag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.