Vilka olika typer av jobb Information Management?

grund av framstegen inom modern teknik och internationell handel, finns det många spännande information chefstjänsterna att överväga. Informationshantering arbetstillfällen är ett av de snabbast växande karriärer i världen och kommer att fortsätta att erbjuda högre än medelinkomsten och flexibla arbete under de kommande decennierna. Information förvaltarna tillhandahåller vitala funktioner i alla branscher, hålla konfidentiella och kritisk information säker för organisationer.

Förutom att hålla organisatorisk information säker är informationen chefer till uppgift att tillhandahålla lösningar för att ge lätthet i tillgång och överföring av information mellan godkända parter. Information chefer att hantera denna roll är i allmänhet kallas informationsteknik eller IT-specialister, nätverksadministratörer eller dator och informationssystem chefer. Information hanteras i ett digitalt format med en intern dator server som endast nyckelpersoner har tillgång till för att göra affärer.

En annan form av sysselsättning informationshantering finns inom vårdsektorn. Inom det medicinska området, en hel del information om vård och försäkring fakturering produceras. Hälso-och sjukvård information förvaltare såsom medicinska journaler kontorister, medicinsk transcriptionists, medicinsk kodare och specialister fakturering, måste hantera detta mycket konfidentiell information mycket noggrant i enlighet med lokala och lagar industrin för att skydda patienters information. Det finns ett stort behov av kvalificerad vård information ledningen samt HIM: s, i den medicinska industrin.

Inom den finansiella sektorn, det finns många informationschef jobb. Finansiella polismän skall hela tiden hantera kundinformation med fullständig sekretess. I många fall, plats för service, säljare och kundansvariga kundservice representanter, och banken rösträknare skall använda mycket försiktig när man arbetar med kunder och måste kontrollera alla uppgifter innan den lämnar ut uppgifter om alla kunder. Information chefer arbetar även på högre nivåer inom finansiella organisationer och har titlar som verkställande ekonomichef, finansanalytiker eller bank-officer.

Information chefer arbetar i många olika branscher och måste ha fördjupad utbildning för att korrekt hantera både konkreta och elektroniska data i enlighet med lokala och lagar regeringen. I allmänhet mest information chefer gå igenom en period av utbildning och följs av den överlägsna information chefer för att säkerställa överensstämmelse. Information manager jobb har i allmänhet högre än genomsnittet start löner och kan utföras på plats eller i en avlägsen säkert sätt.

För att få jobb informationshantering, allmänna bestämmelser är en tvåårig högskole-eller universitetsexamen plus tre eller fler års erfarenhet av att arbeta med inmatning av data och informationshantering inom en övervakad miljö. Allmänna administrativa eller kontorspersonal går ofta på att specialisera sig inom ett område av informationshantering, som gör dator och IT-proffs. Ett intresse för att hantera stora mängder säkra data och förmågan att hålla alla uppgifter konfidentiella är två viktiga egenskaper besitta för att arbeta i jobb informationshantering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.