Vilka olika typer av jobb Finance Management?

Det finns ett brett utbud av arbetstillfällen finanserna över hela finansbranschen. Finanserna är en allmän term som används för att beskriva investeringar och skatt skyddande verksamhet. Målet med finansieringen är att minimera kostnader och maximera intäkter genom investeringar och köp av olika finansiella instrument. Detta uppnås genom en kombination av olika investeringar verktyg, tekniker och strategier.

De olika typer av jobb finanserna kan delas in i fyra huvudsakliga grupper: försäljning, kund service, kundhantering, och konto analys. Kvalifikationer och lön i dessa positioner är ganska varierande, liksom ansvar. Ta dig tid att lära sig om olika alternativ och hitta karriär som kombinerar dina kunskaper och intressen.

Försäljningen aspekten av ekonomisk förvaltning är normalt organiserat genom ett nätverk av finansiella rådgivare. De olika produkter eller investeringar tillgängliga från företaget säljs till kunder genom detta nätverk. Förvaltning av grupp anställda, spårning av aktivitetsnivå och kommunicera information om produkterna är det främsta ansvaret för chefen.

Client tjänster finanserna jobb inriktad på att bevara befintliga kunder, svara på frågor och efter instruktioner från klienter. Kundservice är viktigt att den pågående berörda företagets lönsamhet. Insatserna utvidgas till att inleda en ny kund är inte obetydlig, och avkastningen på investeringen förverkligas först när vinsterna har på klienten investeringar. Mängden av uppnådda resultat är direkt relaterad till hur länge de förblir en kund och det totala belopp som investerats i företaget.

Account management är själva investerar i kundens medel på marknaden. Det finns många investeringar verktyg tillgängliga, allt från statsobligationer med låg avkastning till mycket instabila derivat. Dessa ståndpunkter har vanligtvis liten direkt kontakt med klienter och i stället fokuserar på komplexa trading och market aktivitet.

En annan kärnverksamhet funktion är konto analys. Att hitta den rätta balansen mellan risk och avkastning är baserad på en kombination av faktorer, allt från kund förmåner till världsmarknaden. Enorma, är kraftfulla datorer används för att beräkna risken, förutse marknadstrender och analysera kontoresultatet. Denna information används sedan för att justera investeringsportföljen för att hantera risken och öka lönsamheten.

Alla dessa olika jobb finanserna är inriktade på investeringar. Men hit hör även alla normala uppgift att förvalta. Detta omfattar rekrytering, uthyrning, administrera personal, disciplin och administration. Dessutom har många företag kräver att ledningsgrupper för att spåra aktivitet, säkerställa överensstämmelse med de riktlinjer och ge stöd till personalen vid behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.